Date Night & Drinks  

Je kunt het niet ontkennen, je hebt het af en toe gewoon nodig… Date Night & Drinks. Danwel met vrienden, dan wel met je lief.  Schakel je oppas in en gaan!

Wat wij sowieso toch wel 1 keer in de 2 weken proberen te doen, is koken voor onszelf als de kinderen al op bed liggen. Wat een rust aan tafel! Dan heb je dan weer eens een gesprek over hoe je dag was in plaats van kijken hoe we etenstijd doorkomen zonder omgevallen glazen water, strijdt om hoeveel er gegeten moet worden en welke kleur het toetjesbakje heeft. Echt een aanrader om dit regelmatig te doen!

Uit!

Maar soms wil je ook gewoon de deur uit, even ergens een drankje doen en hapje eten. Ik moet zeggen nu ik een groepsapp in het leven geroepen heb met mijn 5 oppasmeiden (5?! Ja, vijf!) gaat het vinden van een oppas vrij soepel.  Ik roep een datum en er is altijd wel iemand die (last minute) kan. Zo fijn! Zo zijn we laatst gewoon even een wijntje gaan drinken bij de Riddershoeve, gewoon bij ons in het dorp.  Staat bekend als goed restaurant, maar daar ben je dus ook gewoon welkom als je alleen even een drankje wil doen. En nee, voor een wijntje hoef je niet perse de deur uit, maar ik kan je zeggen dat hij toch net even wat lekkerder smaakt als het voor je ingeschonken wordt ;).

Ik kan nu ook al uitkijken naar het voorjaar, maar eigenlijk vooral de zomer! Reken maar dat we dan weer richting Arbie’s Beachhouse gaan. Gewoon een ‘strandtent’ in Berkel-Enschot, wie had dat gedacht haha. Als je daar op het terras zit met de zon op je bol, zicht op het water en een koud drankje in je hand…., dan zit je goed. Mét kinderen kun je hier trouwens ook heel goed terecht!

Het seizoen is bijna weer geopend...!! Het seizoen is bijna weer geopend…!!

Drinks & Dinner in Berkel-Enschot

We hebben natuurlijk het stadscentrum én Oisterwijk ‘dichtbij’ voor leuke restaurants, maar ik vind het soms ook heel fijn dat we ook ons avondje uit ook gewoon in ons eigen dorp kunnen verwezenlijken. Lekker op de fiets en binnen 5 minuten weer thuis, heerlijk toch!  We hebben zelfs onze trouwreceptie op 5 minuten van huis gegeven, bij Boerderij Denissen. Deze prachtige boerderij was daar gewoon perfect voor. Boerderij Denissen is er niet alleen voor trouwen. Zij hebben ook een eetcafé. Hoe leuk is het dat we nu ook af en toe daar nog een hapje eten of een drankje doen. Geeft toch iets speciaals….

Gaan jullie vaak er even op uit voor een drankje, hapje of een filmpje? 

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Wat een luxe, vijf oppasmeiden! Wij hebben ook een vaste oppas en ik vind het echt ideaal. Zeker als we last minute ineens iets plannen. We probeerden 1 keer in de maand wat te gaan doen, maar dat schiet er vaak bij in. Maar als we dan weggaan doen we het meteen goed 🙂

    1. Ja he….. en dan nog grijpen we heeeeeel soms mis hihi. Fijn vooruitzicht in ieder geval al 1x per maand! Blijven doen!

      Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1