DIY Tipi-Tent

Een Tipi-tent is echt te gek is de slaapkamer of speelhoek van je kids! Bij James staat er al een fantastische riddertoren te pronken (daarover later meer via de binnenkijker 😉 ) en bij Julie op haar kamer is er ook geen ruimte meer, maar ik kan het niet laten deze DIY (zie onderstaand) van Woontrendz toch even te delen!

Misschien ga ik zelf toch nog wel aan de slag ermee. Bedenk met net dat het ook erg leuk is in de tuin tijdens zomerse dagen.

Wie is er nog meer Tipi-tent fan of heeft er één staan? Laat een berichtje achter in de comments.

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1