Fashion Friday: KOOTD James

Soms heb je weer eens een leuks setje waarvan ik denk, he leuk voor een KOOTD. Op deze #fashionfriday dus geen foto’s van een leuke zomercollectie maar weer eens een leuke outfit van James. Is het dan zo’n mega bijzondere set? Nee, dat niet, maar wel gewoon een leuk setje wat hem erg goed staat. Kijk maar mee :).

James mocht laatst bij Shoesme weer een paar mooie sneakers uitzoeken. Bij toeval matchen deze erg leuk met de onlangs geshopte trui van de Zeeman. Precies dezelfde kleur blauw! Dan kan ik het toch weer niet laten om er een paar leuke foto’s van te maken….(ps: don’t mind de grote blauwe plek….iets met schommels #jekenthetwel)

Where to shop?

Zoals gezegd de gave sneakers komen van Shoesme en zijn het model Urban. Dit model hebben ze trouwens ook in het groen en blauw, ook erg leuk! Alleen schijnt de witte sneaker het nog steeds wel echt te zijn, deze zomer. Vandaar dat ik toch voor wit heb gekozen. Op de neus van de schoen zit suede en het blauw op de hak en zool, maakt het lekker sportief. Daarbij ben ik groot fan van de ritsen aan de binnenkant, scheelt toch weer ;).

De trui heb ik laatst bij de Zeeman gekocht voor slechts 6 euro! Hij is mooi dun en dus perfect voor het voorjaar. Met een beetje mazzel hangt hij nu nog in de winkel, mocht je hem ook leuk vinden. En zeg nou zelf, die kleur is toch perfect bij z’n shoes?!

Deze skinny jeans van Shoeby draagt James zeker al een maand of 6. Ik heb het even gecheckt, maar online is hij nog verkrijgbaar! Ik moet echt zeggen dat dit model, echt mooi smal is en precies goed is voor James. Ik heb nog een spijkerbroekje van Shoeby en die zit ook perfect en blijft mooi! Ik vind het een aanrader!

Ik hoop dat je het weer leuk vond even mee te kijken naar wat er in James zijn kast ligt en waar we geshopt hebben! Next time weer eens #kootd van Julie.

Liefs Mathilde

note: Coffee and Kids heeft een samenwerking met Shoesme en ontvangt hierdoor producten uit de collectie voor een review/blog. 

Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1