Fashion Friday: Shoeby!

De folder viel op de mat en direct baalde ik dat we al een soort van basis hadden aangelegd in de kledingkast van Julie voor de eerste mooie dagen…. Zo veel leuks in de folder van Shoeby! Voor de mama’s ook te veel leuks, maar die paar pagina’s meisjekleding…Hebbuh!! Julie heeft gelijk een wishlist gemaakt en wat een mazzel, Opa wilde met haar shoppen. Wat stond er op de wishlist én WAT ligt er nu in de kast…. kijk je mee?

Zomer collectie Shoeby, meisjes

Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar als ik dit zie dan baal ik echt dat er overal zo veel leuks is….. Je kunt bijna niet kiezen hahaha. Net als je denkt, nu hebben we wel even genoeg valt er dan weer zo’n folder in de bus die gewoon niet te negeren valt. HELP, hoe gaan we dit nu weer ‘verkopen’ aan…. manlief. Want in zijn ogen is dat hele gave rokje met verschillende laagjes, streepjes, prachtig borduurwerk, leuke schelpjes en enorm hoog zwiergehalte ‘gewoon weer een rokje‘…. #zucht #aaahtoe

Ok, ok, we hebben eigenlijk ook wel even genoeg…. We houden het voorlopig even bij onze wishlist.

Wishlist Shoeby

Wat hebben we en vooral Julie dan allemaal op onze wishlist staan uit deze collectie? Check de foto’s maar eens. Wedden dat jij (als je een meisje hebt dan) minstens 2 items te gek vindt?! Ik noem, zwierige rokjes, zwanenprints, borduurwerk, giletjes, off-shoulder…

bron beeldmateriaal: Shoeby

Opa to the rescue, samen shoppen!

En toen was daar Opa. Opa wilde shoppen met Julie…..Drie keer raden naar welke winkel wij Opa gestuurd hebben ;). Jep, Shoeby it is. Als een echt mini diva werd Julie opgehaald door Opa en Oma. Eerst even samen een hapje eten en daarna, shoppen maar! Julie heeft haar wishlist (lees: folder kidscollectie met bijna alle meisjeskleding rood omcirkelt) meegenomen en off she goes. Deze ‘mama bepaalt wat er in de kledingkast komt’ moest ondertussen even geduld hebben en maar afwachten. Ik had tenslotte gezegd dat Opa en Julie samen maar moesten kiezen……

In haar kast

Hoe leuk, Julie heeft het gave zomerse zwierrokje ‘Moan’ gekozen en het gave spijkergilet! Echt een heel leuk setje. We hebben nog een leuk donkerblauw shirtje in de kast liggen wat er perfect bij past.  En we hebben ook nog een wit blousje wat er mooi bij zou passen.  Wat vinden jullie leuker, met het blauwe of witte shirtje? Mevrouw heeft in ieder geval weer een heel leuk setje erbij in haar kast!

Uiteraard showen we het rokje ook even in de ‘aan’ versie. Julie heeft tientallen varianten van ‘strike a pose’ in huis dus kijk mee…;).

En door jullie ook goedgekeurd? Jullie ook iets geshopt van de nieuwe collectie of op de wishlist staan?

Liefs Mathilde

PS: Een dikke dankjewel voor Opa voor dit leuke outfitje!

Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Ja, leuk is ie he! Ik kom daar nu een paar jaar en heb echt het idee dat ze ieder half jaar weer beter worden qua collectie! Ook voor dames trouwens ;).
  Liefs!

 2. Beantwoorden

  Gelukkig is hier net weer een shoeby geopend, dus ik ga zeker een kijkje nemen!

  1. Hi Gerdi,

   zeker even doen hoor! Leuke outfits voor kids & mama 😉

   Liefs Mathilde

 3. Beantwoorden

  Wat een leuke outfits. Ik kom eigenlijk nooit bij shoeby terwijl hij echt om de hoek zit. Na het lezen van jouw blog ga ik er zeker eens kijken

  1. Hoi Roelina,

   Wat leuk om te horen dat mijn blog je motiveert een kijkje te gaan nemen! Zeker even doen, echt leuke dingen voor de kids hoor. En voor de mama’s ook ;).

   Liefs Mathilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1