Fashion Friday! De zomercollectie van Tumble ‘N Dry

Het is weer tijd voor een Fashion Friday! Vorige week hadden we een zomerse shoot, dat brengt de stemming er wel in kan ik je zeggen. Deze week wil ik jullie een deel van de zomercollectie van Tumble ‘N Dry laten zien.

Tumble ‘n Dry

Dit merk staat eigenlijk altijd garant voor  stoere, frisse, comfortabele en fashion voor actieve, coole kids.  De maten lopen van maat 56 t/m 176 en het prijskaartje van de meest items valt nog in de categorie betaalbaar. Ik laat mijn favoriete items zien!

Baby

Omdat ik bij baby’s geen genoeg kan krijgen van zachte kleurtjes….. En boxpakjes en zachte broekjes blijven gewoon een must de eerste maanden.

Girls

Hoe fijn zijn de korte jumpsuits met leuke printjes?! En dat felle geel? Wat een top kleur!

Boys

Alles voor James zo, HOP, in zijn kast! Stoere shirts en broekjes en een fijn vest, that’s all we need…. 😉

Tumble ‘N Dry Brand Stores

Half februari opende dit leuke merk in Haarlem alweer haar 7e winkel in Nederland! Je kunt de kleding natuurlijk al op veel plaatsen shoppen, maar in een brand store van Tumble ‘N Dry krijg je echt het DNA van dit frisse merk mee. Je vindt hier de meest uitgebreide collecties en de winkel is echt kidsproof. Er zijn chill corners voor de ‘grote’ en speelhuisjes voor de kleinste kids.

Niet alleen online shoppen, maar ook een keer een brand store bezoeken? Check dan Haarlem, Breda, Amstelveen, Amersfoort of Maastricht eens! Houd je van een koopje? In Bataviastad en Rosada vind je ook nog 2 outlet shops!

Hebben jullie de eerste voorjaarsitems alweer in de kast hangen of zijn jullie daar nog lang niet mee bezig?

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1