Review: fotocollage op canvas, easy peasie!!

Je kent het wel toch, je hebt net mooie foto’s laten maken van je gezin en die laat je het liefst aan iedereen zien. Maar ja, vind maar eens die ene perfecte foto die je in het groot wil afdrukken…. Welke ga je kiezen? Liefst allemaal toch? Ik ging aan de slag met een collage op canvas en wow wat was dit snel gemaakt. Ik vertel je mijn truc…. 

Collage op canvas

Goede foto’s maken en ze vervolgens op je laptop laten staan vind ik geen optie. Ik doe er doe er graag wat mee: kleine boekjes voor bijvoorbeeld Opa en Oma of gewoon voor onszelf om lekker doorheen te bladeren. Maar het liefst druk ik ook een paar foto’s af voor in huis. Omdat we echt niet op iedere muur in huis een foto hoeven te hangen, maar ik echt niet maar 1 foto kon kiezen van de family shoot die we onlangs deden, dacht ik dat dit wel eens heel leuk zou kunnen zijn voor een collage. De foto’s zijn allemaal in dezelfde stijl dus ook al zijn het veel verschillende foto’s, het is wel één geheel.

Soms komen dingen precies op het goede moment… Zo ook het aanbod van Canvascompany.nl. Terwijl ik aan het puzzelen was welke foto dan waar moet (gaan we voor een strakke collage of speelse), kreeg ik de vraag of ik wel eens een fotocollage op canvas had gemaakt? Een foto afdrukken op canvas kennen we allemaal. Ik denk dat de meeste van ons fotoverslaafde mama’s dit in een handomdraai zelf online geregeld heeft. Maar een collage op canvas, waar ik niet zelf een hele avond voor hoef te puzzelen en te proberen… Ik luister, mijn interesse is gewekt!

Aan de slag met een fotocollage op canvas

Via Canvascompany.nl ben ik dus aan de slag gegaan met het bestellen van een fotocollage op canvas. Waar het zelf maken van een fotocollage nog wel eens voor een hoop frustratie kan zorgen en al gauw je hele avond in beslag neemt…. valt er dus te winst te behalen door te kiezen voor een fotocollage via Canvascompany.nl.

Ik had mijn fotocollage echt binnen 2 mailtjes precies hoe ik hem wilde hebben. 

2 mailtjes zeg je? Ja, 2 mailtjes…. Ik heb namelijk niet zelf lopen knippen en plakken maar een personal vormgever heeft dat voor me gedaan. En nee, daar gingen geen weken overheen, want dan had ik inderdaad zelf wel aan de slag kunnen gaan. Het was binnen een dag geregeld.

Hoe werkt het? 

Natuurlijk heb je het proces zoals je normaal gesproken ook een foto op canvas zou bestellen. Een  uitgebreide uitleg over hoe dit in zijn werk gaat met de fotocollage, vind je hier.

Maar het extra handigheidje wil ik toch graag nog even toelichten. Het handige zit hem namelijk hierin: met een bijbetaling van slechts €10,- neemt na je bestelling neemt een persoonlijk vormgever contact met je op en verzoekt je de geselecteerde foto’s te versturen via Wetransfer. Deze gaat vervolgens gelijk aan de slag met het ontwerp van de fotocollage.  Ook kun je gelijk verzoeken voor fotobewerkingen, teksten, kaders etc. als extra wensen meegeven.

Je krijgt (in mijn geval) de volgende dag al een voorbeeld van de fotocollage per mail toegestuurd. Nog niet helemaal naar wens? Je mag het tot 2 x toe kosteloos aan laten passen! Ik heb nog 1 x gebruik gemaakt van de aanpasmogelijkheid en daarna was ik tevreden met het resultaat. De bestelling wordt verder door de vormgever afgerond en 2 dagen later had ik mijn fotocollage al binnen! Echt super snel!

Persoonlijk service en een prachtcollage in huis! 

Ik vind de optie  van het ‘laten maken’ van je fotocollage door een vormgever echt ideaal! Die 2, 3 mailtjes die ik verstuurd heb, hebben me slecht 10 minuutjes tijd gekost en toch had ik binnen no time een super gave fotocollage op canvas in huis!

De collage staat nu te pronken in de net opgeknapte tv-kamer  boven  en  maakt  het  daar  gelijk  een stuk gezelliger. Het uitzicht op de wand met de mooie foto’s van onze family shoot, maakt het strijken toch net wat leuker! En aangezien ik daar regelmatig (Nou ja, regelmatig…..) sta te strijken is dat zeer welkom.

Was jij al op de hoogte dat een fotocollage ook op canvas mogelijk is of heb ik je net iets nieuws verteld en je op ideeën gebracht? Heb je nog wat gave foto’s die wel aan een fotocollage toe zijn, check dan zeker even Canvascompany.nl of Fotoopcanvas.nl. Op beide sites vind je goede uitleg en voorbeelden van de mogelijkheden. 

Liefs Mathilde


Om deze review te kunnen schrijven heb ik een product mogen ontvangen. Een review is vaak in samenwerking met een opdrachtgever om jullie te informeren over de mogelijkheden of gebruiksgemak van een bepaald product. Uiteraard is de review geschreven op basis van mijn eigen mening en ervaring.

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1