Fotoshoot voor PLNTN.nl: backstage & resultaat!

PLNTN.nl is online!!! Eind vorig jaar werkte Julie en ik samen mee aan een fotoshoot voor de, toen nog te lanceren, website van PLNTN.nl. Erg leuke ervaring om samen als mama en dochter mee te maken! Kleding uitzoeken, haar en make-up, lekkere cappuccino tijdens het wachten, snoepjes en limonade, een professionele fotograaf en heel veel planten. Kijken jullie mee naar hoe deze dag verliep en natuurlijk het resultaat?!

Shoot PLNTN.nl

We waren via via benaderd voor het meewerken aan deze fotoshoot.  Toen we eenmaal ‘goedgekeurd’ waren door de opdrachtgever kregen we allerlei info toegestuurd zoals callsheets. Call what? Je snapt, daar hebben wij totaal geen ervaring mee. Het bleek een soort van draaiboek voor de dag te zijn. Hoe laat moeten we ons melden, hoe lang zijn we bezig, wat moeten we aan etc.  Kleding moesten we zelf  meebrengen. Maar ja, wat neem je mee? Na lang twijfelen toch op een aantal sets uitgekomen voor Julie en mij (lees, een hele koffer vol mee naar de set).

Backstage

Cast 4 + 5 Mathilde Schlappi +Julie (+James) calltime 12.00 shoottime 13.30 ready 14.15

We moesten ons om 12:00 melden. Gelukkig mocht ik mijn schoonmoeder meebrengen. Sowieso fijn om een extra praatje te hebben tijdens het wachten én het was niet zeker of James ook mee zou doen. Hij moest dus ook mee, maar als ik met Julie op de foto zou gaan dan is het niet fijn als hij alleen zou moeten wachten.

Tijdens het wachten op onze beurt konden we wat kletsen met andere ‘modellen’ zodat we een beetje wisten wat ons te wachten stond.

Na zo’n drie kwartier koffie, cappuccino, limonade, tafeltennis en spelen werden we opgeroepen voor haar en make-up. Julie vond die make-up tafel reuze interessant! Ach trouwens, ik net zo ;).

 

Ons haar werd gedaan, verschillende haarstijlen werden uitgeprobeerd, kledingsets kiezen en bam, toen stonden we ineens op de set: READY TO SHOOT.

Julie is er klaar voor! Foto: Irma Bulkens Fotografie

Eenmaal voor de camera kregen we beide een kamerplant in onze handen en hiermee moesten we dan poseren. Normaal gesproken ben ik meestal degene die de foto’s neemt dus voor mij was het even inkomen, maar iedereen was heel vriendelijk en relaxed dus dat helpt dan enorm! Nog een keer kleding wisselen, andere soort kamerplant en hop weer door! Na een half uurtje waren we klaar met shooten. Julie heeft het echt super gedaan en ik was echt mega trots op haar, James net zo! Hij hoefde niet op de foto voor de opdrachtgever, maar omdat hij ook alles nieuwsgierig bekeek, mocht hij ook even op de foto.

Na afloop mochten Julie en James nog een plantje uitkiezen, waren ze helemaal blij mee! Die van Julie is inmiddels overleden (ligt meer aan ons, dan aan het plantje hoor), maar James zijn plantje doet het nog steeds ;).

Hierna was het afwachten tot PLNTN.nl live zou gaan….. hoe is het geworden, welke foto’s gaan ze gebruiken. #spannend

Eindresultaat, PLNTN.nl is online!

En dan was daar vorige week de mail van Irma, de fotografe:  de site is online! Whoehoeeeeee, ik was echt mega nieuwsgierig naar het eindresultaat. Irma heeft een super leuke making-off gemaakt van de dag, die kun je hieronder bekijken.

Making-off

Making-off voor www.PLNTN.nl

Op 17 december vorig jaar fotografeerden we mensen met planten voor webwinkel www.plntn.nl. Vandaag is die website live en kan de making-off ook de deur uit. Die geeft een goed beeld van de fijne energie en de fantastische plek waar hebben mogen werken. Ik word er met terugwerkende kracht nog blij van 🙂 Whoe-oe! Goed weekend allemaal 🙂 Met dank aan Marvel Caelum Harris voor de setfotografie en -filmpjes en aan Karlijn Matti voor de montage.

Geplaatst door Irma Bulkens Fotografie op vrijdag 23 maart 2018

 

Kort daarna volgde ook een mailtje van PLNTN.nl zelf met daarin de geselecteerde foto’s die ze de komende tijd gaan gebruiken in hun uitingen op de website en social media!

Dit zijn ze geworden!

Over PLNTN.nl

Nu groen weer helemaal terug van weggeweest is in je interieur lijkt PLNTN.nl precies op het juiste moment hun nieuwe website gelanceerd te hebben. Hier kun je nu namelijk online kamerplanten bestellen!! Er staat heel duidelijk aangegeven wat voor type kamerplant je kunt kiezen qua verzorging: makkelijk, een beetje aandacht of groene vingers. Daarbij is je kamerplant echt mega vers, hij komt rechtstreeks van de kweker! Binnenkort maar eens proberen dus!

Zo, dat was een kijkje achter de schermen bij onze gezamelijke fotoshoot en het resultaat daarvan. Erg leuk om eens zo’n professionele setting meegemaakt te hebben. Irma bedankt voor de foto’s en PLNTN.nl veel succes met jullie webshop!

Liefs Mathilde

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1