Julies closet: Gele sandalen, perfect voor zomerse outfits!

Zon, wat een feest! Niet gedacht dat we vorige week de sandalen al uit de kast konden halen! Maar het kon en hoe fijn is het dan om al een paar mooie sandalen in huis te hebben. Enkele weken geleden kozen we een paar hippe sandalen voor Julie uit dus hoog tijd  om ze te showen. Onder welke oufits staan ze leuk, hoe zijn ze in gebruik, lees verder and you’ll know…

Nieuwe sandalen, hip en gedurfd

Zodra de nieuwe collectie gepresenteerd werd viel mijn oog al gelijk op deze toffe sandalen. Ik vond ze hip, gedurfd en comfy!

Hip: de mooie oker kleur, die in de zomer wel overal bij lijkt te passen in combinatie met metallic. Het metallic wat alle kanten op glimt in de zon is voor Julie een dikke plus ;). Ik word vooral erg blij van het okerkleurige suede.

Gedurfd: een dikke witte ‘statement’ zool. Misschien niet voor iedereen een yay, maar ik vond ’em tof. En daarbij heeft deze sandaal gelijk een eigen look. Gewoon net even anders en dat vind ik soms leuk!

Comfy: de dikke zool loopt heel fijn en de straps zijn stiekem gewoon van klittenband. Dat scheelt een hoop gepriegel met een klein gespje. Die er natuurlijk voor de look wel op zit, dus je hebt in eerste instantie niet eens door dat het om klittenband straps gaat.

Julie was bij het passen gelijk enthousiast over deze sandalen (lucky me). Ze geeft aan dat ze heel erg lekker zitten (zoals ik verwachte) en ze vindt het zelf ook echt hele leuke sandalen. Op zich  niet onbelangrijk, want Julie heeft inmiddels wel de leeftijd bereikt dat als ze iets niet mooi vindt, het ook niet wil dragen. Kun je hoog en laag springen als mama, maar dan zouden er toch steeds andere schoenen uit de schoenenbak gevist worden…

En hoe vinden jullie ze? Of moet je ze eerst ‘aan’ gezien hebben? Check dan de outfit foto’s.

Waar passen ze leuk bij #kootd

Deze sandalen passen wat mij betreft overal wel bij.  Ik heb wat outfits van Julie samengesteld zodat je makkelijk kan zie hoe je de sandalen kan matchen.  Voor de zomer heb ik voor Julie veel blauw,wit en geel en dat gaat dus makkelijk samen met deze sandaaltje.  Al staan ze onder het zachtroze jurkje ook mooi. Enige waar ik ze zelf denk ik niet zo snel mee zou matchen zijn de neonkleurtjes.

Vind je trouwens het model van deze sandaal wel leuk, maar de kleur niet. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, in maat 22 t/m 35. Check het hier.

#kootd sandalen

Wanneer koop je sandalen?

Normaal gesproken ben ik wel wat later met sandalen kopen, maar nu hadden we de mazzel dat we ze in maart al mochten uitzoeken bij de Shoesme Brandstore in Tilburg. Daar kwam dan vorige week dat mooie weer ineens tevoorschijn en toen was ik me toch blij dat we ze al ‘klaar’ hadden staan.  Voor volgend jaar zal ik dus zeker weer ‘op tijd’ sandaaltjes gaan shoppen.

Hebben jullie sandalen ook altijd al staan voordat het mooie weer er is of denk je er pas aan ze te kopen zodra het mooi weer is? Hopelijk komt het zonnetje snel weer en kunnen we verder genieten van deze nieuwe sandaaltjes!

Liefs Mathilde

*Coffee & Kids is Brand Rep van Shoesme. Dat houdt in dat wij een doorlopende samenwerking hebben met Shoesme en producten ontvangen voor het maken van reviews, het doen van winacties, en het plaatsen van foto’s op social media.

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1