Hallo 2018! Hoe gaat het met Coffee & Kids?

Ja? Zijn we allemaal alweer een beetje gewend aan 2018? De feestdrukte voorbij, de kinderen weer naar school, het eerste ritje naar de sportschool is ook een feit. Back to normal life!  Ikzelf heb niet echt goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar, maar ik heb wel veel plannen voor Coffee & Kids in 2018! Welke plannen dat zijn wil ik je vertellen middels een kleine terugblik, maar nog meer door te vertellen wat er allemaal gaat komen.  Wat gaat Coffee & Kids doen in 2018?

Nieuw logo en nieuwe website

Ruim een half jaar geleden begon de vorige site mij steeds meer tegen te staan. Ik vond het niet ‘actief’ genoeg.  Had je 1 blog gelezen was er geen voor de hand liggende ‘klik’ naar nog meer leesvoer. Reactie achterlaten, waar kon dat? Is er een menu? Logo?  Nee, dat kon je eigenlijk geen logo noemen. Dat was een knip- en plakwerkje van mij waar ik mijn keukenmuur als achtergrond voor gebruikt heb. En je kon natuurlijk wel een reactie achterlaten, maar daar moest flink veel voor gescrolled worden.

Maar goed, je begint redelijk blanco met een eigen blog en moet eerst natuurlijk maar eens ervaren hoe het is om te bloggen, wat er bij komt kijken en wat je zelf mooi vindt m.b.t je website en logo. En zo was daar dan toch het moment om wat zaken aan te passen. Meer mijn smaak, meer mijn ding, nog meer mijn blog.

Website

Hoewel ik nu alsnog een template heb i.p.v. volledig op maat gemaakte eigen pagina sluit de nieuwe lay-out volledig aan op wat ik voor ogen had. Mijn geliefde pastelgroen was erin verwerkt en ja, zacht roze blijft ook gewoon een fijn kleurtje. Op 1 pagina meerdere blogs zichtbaar en ook de ‘recent posts’ en ‘populair posts’  zijn nu veel zichtbaarder voor de lezers. Het overzetten van de al bestaande content naar de nieuwe website is echt een enorme klus geweest. Ik heb dit niet alleen gedaan, (zou ik technisch ook niet kunnen… ;)) een goede vriend heeft me daarbij geholpen en ik ben hem enorm dankbaar hiervoor! Zelf heb ik me vooral bezig gehouden met wat komt waar, welke categorieën blijven, teksten voor samenwerkingen, info over Coffee & Kids, contributers, plan voor 2018 etc.

Coffee & Kids Avatar

Logo

Ook het logo was aan vervanging toe, maar ik wilde niet dat het ineens iets totaal anders zou worden. Mijn ‘stijl’ moest zichtbaar blijven. Joyce van Studio Struis heeft wat dat aan gaat super naar mijn vraag geluisterd en een prachtig nieuw logo voor Coffee & Kids gemaakt.  Alle elementen die ik leuk en mooi vond, zoals het pastelgroen, het hartje, de strakke letters, maar ook mijn vaste hastag #jedagelijksedosismomlife op Instagram heeft ze erin verwerkt. Ik ben echt onwijs blij met het resultaat. Voor Social Media is er een herkenbare Avatar gekomen, en boven de blog staat het logo te shinen.  Wat de huisstijl verder betreft staan op mijn to do – list ook nog nieuwe visitekaartjes. Alles op zijn tijd ;).

Wat zijn de plannen?

Nu de nieuwe website online is, wil ik weer volle kracht vooruit met Coffee & Kids. Gedurende de bouw van de nieuwe website heb ik redelijk on hold gestaan, maar nu kunnen we weer!  Wat zijn dan al die plannen?

Content

Wat kun je lezen op Coffee & Kids? Mijn persoonlijke momlife blogs blijven gewoon komen. Ook blijf ik je als lezer meenemen in leuke bijzondere ervaringen, verslag van events, het doen van een kidsproof activiteit etc,.

Daarnaast gaat de Coffee & Kids binnenkijker weer terugkomen. Er zijn zo veel leuke baby en kinderkamers om binnen te spieken en inspiratie op te doen. Het blijft leuk om deze te delen op de blog. Interesse om je hiervoor aan te melden, check dan even hier hoe je dat kan doen.

Fashion Friday blijft ook 1 van mijn lievelingsrubrieken. Ik houd van kidsfashion! Je zult bij mij vooral een combi van betaalbare merken en low budget vinden qua inspiratie. Ik kan heel blij worden van een mooi jurkje van een mooie kwaliteit waar we bij wijze van spreken een jaar mee vooruit kunnen, maar ik word misschien nog wel blijer van een goed gekozen budgettopper. Combineren van die twee is wat ik het liefste doe. Via diverse PR bureaus word ik regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwe collecties in kindermodeland.  Leuk om hier af en toe een preview van te kunnen geven

Kidsproof activiteiten en leuke coffee hotspots, gaan ook weer regelmatiger terug komen op de blog. Er is nog genoeg hier in de regio te doen en te ontdekken. Mocht je nu toevallig niet uit regio Tilburg komen, maar wel een super leuk koffiezaakje kennen. Let me know! Ook leuk om coffee hotspots uit andere steden te leren kennen.

Ik word regelmatig benaderd voor samenwerkingen. Hieruit volgen vaak reviews en winacties. Bedrijven willen een product onder de aandacht brengen bij de lezers van Coffee & Kids. Als ik het een leuk en interessant product vind wat bij de doelgroep past vind ik het leuk hiermee aan de slag te gaan. Ik probeer altijd te kijken of er een extra product beschikbaar is zodat ik ook een aantal lezers hier blij mee kan maken.

Contributers

Coffee & Kids moet vooral mijn persoonlijk mama lifestyle blog blijven en geen verzameling worden van gastblogger nummer 40 met clickbait blogtitels. Wel vind ik het leuk om enkele andere dames af en toe ook hun ervaringen te laten delen op mijn blog.  Deze dames hebben allemaal een eigen ‘niche’, namelijk een meisjesmama, een jongensmama  (zoeken we nog), een newbornmama (zoeken we nog), een professional, een bossbabe (mama met eigen bedrijf) en een mama met kook- en bakskills (we moeten ook een beetje aan de innerlijke mens denken toch). De blogs die zij schrijven zullen een aanvulling zijn op hetgeen wat ik al met jullie deel.

Vloggen

Tja, ga ik dit nu wel of niet doen? De grootse drempel om niet door te pakken hierop is tijd… Er gaat nogal wat tijd zitten in het editten van een vlog en gezien ik ook gewoon nog 3 dagen werk, een man heb, kids en een huishouden houd ik het op tijdgebrek. Al blijf ik het zelf wel leuk vinden om van speciale events of misschien een keer een dagje uit een vlog te maken. Vooralsnog geen vaste hap op Coffee & Kids, maar wel af en toe. Wat vinden jullie, wel of niet vloggen?

Plannen en doelen

Behalve mijn blog voorzien van leuke interessante content zijn en er nog een aantal plannen. Sommige dingen komen op gewoon op je pad en zijn leuk op mee op te pakken, zoals model staan samen met Julie voor een nieuw te lanceren website+concept ( eind januari meer) en..

Wie had gedacht dat ik anderen nog eens advies zou geven over social media gebruik?

Andere dingen starten vanuit een hersenspinsel en voor je het weet heb je een partner in crime… Ik kan hier helaas nog niets concreets over zeggen, all I can say… Heb je een Instagram account en woon je in de regio Tilburg, dan komt er iets leuks!

En natuurlijk hoop ik dat door gewoon door te gaan met mijn blogs en social media berichten/foto’s Coffee & Kids steeds een beetje meer lezers krijgt. Het is namelijk zo leuk om reacties te krijgen op blogs, ervaringen te delen, maar ook van jullie tips te mogen ontvangen, contacten te hebben met lezers, andere lieve bloggers en bedrijven. Iedere dag leer ik weer een beetje meer over de wereld die bloggen heet!

Hallo 2018!

Dit is een hele lange blog geworden, maar ik vond het echt even nodig een update te geven van waar ik sta met Coffee & Kids en wat jullie kunnen verwachten de komende tijd.  Met de nieuwe website hebben we echt een frisse start van het nieuwe jaar.  Hallo 2018! We gaan ervoor!

Liefs Mathilde

Ps: Zijn jullie eigenlijk al gewend aan de nieuwe website? Wat vind je van de nieuwe look?

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Goed bezig Mathilde! Ik vind je nieuwe website prachtig, een hele professionele look en lekker fris en hip! Ik hoop dat je doelen allemaal behaald worden in 2018, you go girl!
  Karin onlangs geplaatst…WIN: 2 x Maan Amsterdam invulboek Mijn Eerste JaarMy Profile

   • Mathilde Sol
   • 19 januari 2018
   Beantwoorden

   Hi Karin, dank je!! Leuk om te lezen en te horen van een medeblogger. Liefs!

 2. Beantwoorden

  Heel mooi! Ik zal een mooi feestrecept bedenken om de lancering te vieren!

   • Mathilde Sol
   • 19 januari 2018
   Beantwoorden

   Yes, Leuk! Kom maar op met lekkere recepten. Liefs!

 3. Beantwoorden

  Goed bezig!! Zet ‘m op en ik blijf coffee en kids met plezier volgen. Zeker nu met zo’n mooi logo en te gekke site. Enne, tips voor leuke lunch tentjes met speelhoekje, voor kleine kinderen zijn heel welkom!!

   • Mathilde Sol
   • 19 januari 2018
   Beantwoorden

   Wat lief Lieke! Leuk om te lezen :). Hopelijk snel weer een leuke lunchtip voor je online. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1