Photo diary: Hello February – Goodbye January

Hello February!  Op de eerste dag van deze nieuwe maand even een terugblik op januari. Wat spookten we allemaal uit? Januari begon rustig i.v.m. mijn herstel van de operatie, maar het ging snel de goede kant op. Gelukkig dus ook weer genoeg leuke dingen op de planning zoals mijn eerste echte pers-event. Super leuk! Ooh en we brachten een bezoekje aan de Kamer van Koophandel. Kijken jullie weer even mee?

Traditie op nieuwjaarsdag: nieuwjaarskoeken in ontvangst nemen bij Opa en Oma. De papa's en mama's proosten op het nieuwe jaar! Traditie op nieuwjaarsdag: nieuwjaarskoeken in ontvangst nemen bij Opa en Oma. De papa’s en mama’s proosten op het nieuwe jaar! Ik kreeg een mooie bos bloemen van een lieve vriendin. Dat maak het bloggen gelijk een stuk gezelliger aan tafel! Ik kreeg een mooie bos bloemen van een lieve vriendin. Dat maak het bloggen gelijk een stuk gezelliger aan tafel! Ik weet niet wat ik dacht..... Dat het leuk was om de natte sneeuw in de Drunense Duinen te bekijken met een peuter. Daar dacht die peuter duidelijk anders over. We waren snel thuis! De beloofde chocomelk moest ook thuis gedronken worden aangezien het restaurantje dicht was. Lees, nóg meer tranen. Ik weet niet wat ik dacht….. Dat het leuk was om de natte sneeuw in de Drunense Duinen te bekijken met een peuter. Daar dacht die peuter duidelijk anders over. We waren snel thuis! De beloofde chocomelk moest ook thuis gedronken worden aangezien het restaurantje dicht was. Lees, nóg meer tranen. De samenwerking met Shoesme uit zich  niet alleen in photoshoots, maar ook regelmatig een leuke blog op  shoesme.nl.  Oh, binnenkort mag ik op Coffeeandkids.nl weer een gave rugzak weggeven!!!   De samenwerking met Shoesme uit zich  niet alleen in photoshoots, maar ook regelmatig een leuke blog op  shoesme.nl.  Oh, binnenkort mag ik op Coffeeandkids.nl weer een gave rugzak weggeven!!!

Onderweg in de trein richting Eindhoven voor een avondje shoppen met mijn lief.  Kwam ik daar in de Bijenkorf toch nog een liefde tegen…… Super mooie handtas van Michael Kors!  #wishlist

Dan was daar toch het moment dat ik richting de Kamer van Koophandel ging.... Ik nam mee, mijn 'kid' en zij hadden Coffee........  Coffee and Kids is nu for real! Dan was daar toch het moment dat ik richting de Kamer van Koophandel ging…. Ik nam mee, mijn ‘kid’ en zij hadden Coffee……..  Coffee and Kids is nu for real!

Bij jullie de vrijdagavond ook altijd zo gezellig......hahaha Bij jullie de vrijdagavond ook altijd zo gezellig……hahaha

Mijn eerste echte pers-event, op naar Amsterdam! Een presentatie van het kinderkledingmerk Tom-Du. Zij werken met een uniek concept, shoppen bij je thuis! Vond de kleding zo leuk dat ik zelf ook maar gelijk een kledingparty geboekt heb.

Drie keer raden wat ik zei toen dit koppie vroeg of hij 'asseblieeeeft toet met smartiessss' mocht pakken  in de supermarkt...... Toeeeee mamaaaaaaa? Drie keer raden wat ik zei toen dit koppie vroeg of hij ‘asseblieeeeft toet met smartiessss’ mocht pakken  in de supermarkt…… Toeeeee mamaaaaaaa?

We hebben echt een heerlijk vriendenweekendje gehad in de Ardennen! Mooi huis, sneeuw, zon, wijn en gezelligheid. #kidslekkerlogeren

Verse bloemen, schoon huis(soort van), klaar voor het weekend! Verse bloemen, schoon huis(soort van), klaar voor het weekend! Jeeej, na diploma A gaat het ineens heel snel.... Julie heeft vorig weekend haar zwemdimploma B gehaald. TROTS! Ze gaat door voor C dus vandaag hadden we de eerste plons in het water met regenjas aan. Jeeej, na diploma A gaat het ineens heel snel…. Julie heeft vorig weekend haar zwemdimploma B gehaald. TROTS! Ze gaat door voor C dus vandaag hadden we de eerste plons in het water met regenjas aan. Yes, de check bij de neuroloog was goed! Ik ben inmiddels weer enkele weken aan het werk en voel me goed!  Achteraf heel blij dat ik geopereerd ben en nu weer vooruit kan. De kindjes zijn ook erg blij met mijn herstel.   Yes, de check bij de neuroloog was goed! Ik ben inmiddels weer enkele weken aan het werk en voel me goed!  Achteraf heel blij dat ik geopereerd ben en nu weer vooruit kan. De kindjes zijn ook erg blij met mijn herstel. Wow, deze foto was op Instagram ineens mega populair. Veel reacties over het gezellige bed van Julie. Ik had deze foto gepost omdat ik het zo leuk vind dat ze tegenwoordig zo goed zelf boekjes kan lezen. Klein boekenwurmpje! Wow, deze foto was op Instagram ineens mega populair. Veel reacties over het gezellige bed van Julie. Ik had deze foto gepost omdat ik het zo leuk vind dat ze tegenwoordig zo goed zelf boekjes kan lezen. Klein boekenwurmpje! In augustus al beloofd aan de meisjes en nu was het dan zo ver, de musical De Gelaarsde Kat! Mocht je nog twijfelen of je gaat?  Het is echt een aanrader. Wat een leuke musical! Wij hebben genoten. In augustus al beloofd aan de meisjes en nu was het dan zo ver, de musical De Gelaarsde Kat! Mocht je nog twijfelen of je gaat?  Het is echt een aanrader. Wat een leuke musical! Wij hebben genoten.

Leuk dat jullie weer even meegekeken hebben! Wat gaat februari ons weer brengen? Ik heb eerlijk gezegd nog niet echt een idee…. Ik laat het je volgende maand weten, bij weer een nieuwe photo diary. Wil je niet wachten, volg dan de Instagram account van Coffee and Kids voor leuke ‘behind the scenes’ foto’s.

Liefs Mathilde

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1