Vlog 3 HEMA Kerstevent!

Afgelopen donderdag was het HEMA Kerstevent! De lekkerste hapjes, leukste kerstaccessoires, partyproof make-up en kleding voor de feestdagen werden gepresenteerd tijdens het HEMA Kerstevent.  Ik was erbij en neem jullie mee!

Vlog HEMA Kerstevent

Ik was uitgenodigd om op het support office van HEMA in Amsterdam een kijkje te komen nemen en inspiratie op te doen. Ik nam mijn tante, Lizzy mee. Zij deelt regelmatig een recept op de blog dus met zoveel food inspiratie zou dit voor haar ook een leuk event zijn.

We hebben genoten van al het leuks en lekkers en hebben volop kerstinspiratie opgedaan. Het event werd gepresenteerd door trotse #mamatobe Saar Koningsberger. Leuk om haar ook even te ontmoeten. We hadden zelfs even een kleine ‘take-over’ van haar in de vlog ;). Helemaal leuk dus!

Vloggen is weer een vak apart, maar ik heb mijn best gedaan er iets leuks van te maken en jullie mee te nemen tijdens mijn dagje HEMAkerst. Tof als je de video bekijkt en even een reactie achterlaat onder de blog of vlog hoe je het vond.  Vind je het tijdens de vlog nu allemaal te snel gaan…..Maandag zal de Plog( Photo blog) online komen met veel foto’s van het event!

Voor nu, veel kijkplezier!

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1