Hoera, Julie 6 jaar!

Julie is vandaag 6 jaar geworden en echt, waar blijft de tijd. Ze is na de vakantie in groep 3 begonnen en is nu echt kleuter af. Ik moet af en toe echt zoeken in mijn geheugen naar lieve kleine Julie…..gelukkig hebben we de foto’s nog. Want soms als haar tettertje niet stilstaat en het ene na het andere bijdehante antwoord eruit vliegt vraag ik me wel eens af…..was jij ooit klein?

Een aantal maanden geleden overviel me ook al dat gevoel en toen schreef ik er een gedicht over.  Erg persoonlijk dus beetje scary om te delen, maar het omschrijft precies wat ik bedoel…

Je bent al zo groot, je bent nog zo klein

Vanavond werd ik overvallen
Overvallen voor de liefde die ik voel
De liefde die ik voel voor jou

Vanavond bracht ik je naar bed
Naar bed en daar lag je
Daar lag je, zo moe, zo mooi

Vanavond bleef ik bij je
Bij je tot je sliep, zo mooi
Zo mooi en zo klein

Vanavond zei ik tegen mezelf
Je bent al zo wijs en zo groot
Zo groot, maar soms ook heel klein

Vanavond werd ik overvallen
Overvallen voor de liefde die ik voel
De liefde die ik voel voor jou

Ik hou van jou!

Ok genoeg sentimenteel gedoe weer…. wij gaan feest vieren, trakteren, kado’s uitpakken en vanavond lekker uit eten bij Happy Italy (Julie wil zooooo graag pasta pesto) en zaterdag sluiten we de hele feestweek af met haar ‘grote mensen’ feest. Wat zal deze dame weer verwend worden zeg!

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1