Gelooft ze nog?

Vol spanning klopt haar hartje…..

Sinterklaas komt zo. Nog heel even wachten

Daar is hij!

Ze geeft hem een hand en kijkt hem eens goed aan…

Ik zie haar hoofdje ratelen

Waar alle kindjes enthousiast voor Sinterklaas gaan zitten en aandachtig luisteren naar wat hij te vertellen heeft, blijft Julie aan tafel zitten en gaat door met tekenen en kijkt af en toe op.

Ga er lekker bij zitten schatje

“Nehhh”, zegt ze….

10 minuten later komt ze bij me staan en fluistert in mijn oor:

“Dit is gewoon een hulpsinterklaas, ik zag meteen dat zijn snor nep was…..”


Gelooft ze nog?

Dat wordt volgend jaar het Sinterklaascontract ondertekenen…. Vorig jaar was ze ook al  niet overtuigd van de sinterklaasfiguren die zag in winkelcentra en op school.  En die overtuiging dat er iets niet ‘klopt’ wordt steeds groter.  Daartegenover staat het nog steeds wel vast dat pakjesavond zeker weten bestaat. Of je nu gelooft of niet, dus dat gaan we zeker nog wat jaartjes volhouden, starting with tonight!

Pakjespiet heeft tot in de late uurtjes staan inpakken en heeft alles klaar staan. De kinderen zijn vol spanning en wij ook.  We gaan lekker borrelen met soep, stokbrood en kaasjes en dan is het ondertussen maar afwachten of er aangeklopt gaat worden….. Kom maar op met een gezellige avond, veel blije gezichten en lekkere hapjes.   

Veel plezier als jullie ook vanavond nog pakjesavond hebben!

Liefs Mathilde

Tags:

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1