Update: hersteld?! Ik kan weer sporten!

Ik ga het weer doen! Sporten!  Degene die mij kennen of al een tijdje volgen weten dat ik aantal x meegedaan heb aan de Ladies run en de Ten Miles in Tilburg, maar ook wat andere hardloopevents. Een half jaar geleden zou ik mezelf dan ook echt ‘hardloper’ genoemd hebben…..

Niet kunnen sporten

Helaas gooide mijn rug wat roet in het eten en heb ik sinds augustus niet meer kunnen sporten. Ik kan daar echt van balen. Ik wil mezelf fit en gezond voelen en sporten hoort daarbij voor mij. Gelukkig heb ik wel de mazzel gehad dat die maanden niet sporten mijn jeansmaat niet aangetast hebben, maar toch. Sporten is voor mij meer dan mijn kledingmaat behouden.

Check Neuroloog

Vorige week ben ik door de neurochirurg helemaal goedgekeurd. Ik was samen met James en Julie naar de afspraak in het ziekenhuis gegaan. Het was snel bekeken, ik voel me goed en heb geen zenuwpijn of wondpijn meer. Wat de arts betreft ‘tot nooit weer ziens’.  Julie vroeg ook nog even aan de arts of ik weer beter was? Nou, je had haar moeten zien en horen……

Mama is weer beter, mama is weer beter, mama is weer beter. Wat fijn om zo het ziekenhuis weer uit te kunnen lopen!

In het ziekenhuis zit een Douwe Egberts dus we hebben onszelf even getrakteerd na het goede nieuws. Vanilla Latte for me and Fristi voor mijn moppies. In het ziekenhuis zit een Douwe Egberts dus we hebben onszelf even getrakteerd na het goede nieuws. Vanilla Latte for me and Fristi voor mijn moppies.

Ik ben de afgelopen weken dus goed hersteld van mijn hernia-operatie. Oooooh, wat is het heerlijk om weer pijnvrij te zijn! Ik zat dan ook echt te wachten op de check van de arts, want ik wil weer vooruit. Ik wil weer sporten. Natuurlijk zal ik rustig aan moeten beginnen, maar dat het weer kan is echt heel erg fijn. De tijd zal het leren of het verstandig is om hardlopen weer op te pakken. Ik ga eerst maar eens beginnen in de sportschool en weer mijn buik- en rugspieren sterk maken.

Sportschool met kinderopvang

Ik ga me inschrijven bij Healthcity Ze hebben daar heel veel groepslessen, een zwembad en kinderopvang! Zwemmen is goed voor mijn rug en die kinderopvang vind ik ook echt een plus. Aangezien het een onbeperkt abonnement is, is het ook wel prettig dat ik dan een keer op woensdag- of vrijdagochtend kan gaan. Denk dat James zich best een uurtje kan vermaken daar.

bron:pinterest bron:pinterest

Ben heel benieuwd hoe het me weer afgaat, maar dat ik er zin in heb staat vast!

Sport jij en zo ja welke sport doe je?

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1