Fotoblog maandoverzicht: Goodbye Oktober!

Time flies en we doen zo veel dingen dat ik aan het einde van de maand echt weer even moet denken wat we allemaal weer gedaan hebben. Op Facebook en Instagram vliegen de foto’s ook voorbij en is het soms zo vluchtig. Vanaf nu ga ik proberen om aan het einde van ieder maand onze Instagram favorites te delen. Niet perse de foto’s met de meeste likes, maar wel de momenten waar ik nog even bij wil stil staan. En jullie? Jullie mogen lekker meekijken 🙂

 Maandoverzicht Oktober

Het was weer boffen! De zon schijnt en dus snel met Opa en Oma nog even naar de Efteling uit school….. #verwend Ik was in de stad voor boodschapjes etc. en meestal gaat de buggy niet meer mee. Dit keer wel want mijn kleine mannetje was zo moe. Hij viel gelijk in slaap en ik genoot met volle teugen van dit plaatje in mijn wagen. Zo leek hij namelijk weer heel eventjes op mijn kleine baby James #thegrowupsofast Ik was in de stad voor boodschapjes etc. en meestal gaat de buggy niet meer mee. Dit keer wel want mijn kleine mannetje was zo moe. Hij viel gelijk in slaap en ik genoot met volle teugen van dit plaatje in mijn wagen. Zo leek hij namelijk weer heel eventjes op mijn kleine baby James #thegrowupsofast Als het maar een beetje mooi weer is en we hebben tijd, rijden we graag even naar de Loonse en Drunese duinen. Als is het maar voor een half uurtje. De kinderen kunnen even lekker klimmen, de hond rennen en ik genieten van het uitzicht. Hebben we tijd over, drinken we nog een cappuccino op het terras :).  #autumndays Als het maar een beetje mooi weer is en we hebben tijd, rijden we graag even naar de Loonse en Drunese duinen. Als is het maar voor een half uurtje. De kinderen kunnen even lekker klimmen, de hond rennen en ik genieten van het uitzicht. Hebben we tijd over, drinken we nog een cappuccino op het terras :).  #autumndays Tussendoor moet er natuurlijk ook gewerkt worden! Maar als er dan een collega trakteert en ik kan dit combineren met een cappuccino uit mijn #coffeeandkidsmok dan begint mijn werkdag best goed! #officelife Tussendoor moet er natuurlijk ook gewerkt worden! Maar als er dan een collega trakteert en ik kan dit combineren met een cappuccino uit mijn #coffeeandkidsmok dan begint mijn werkdag best goed! #officelife Jaaaaaa, eindelijk was het zover! Julie is 6 jaar geworden. Echt niet normaal hoe snel het gaat en dat het nu echt geen eens meer een kleuter is..... Wat heeft ze genoten van alle aandacht, kinderfeest, trakteren, grote feest en ons etentje bij Happy Italy. Ik ben blij dat ik weer even van als deze #momlife taakjes af ben, maar heb het natuurlijk me liefde allemaal geregeld voor haar. #kleinemeisjeswordengroot Jaaaaaa, eindelijk was het zover! Julie is 6 jaar geworden. Echt niet normaal hoe snel het gaat en dat het nu echt geen eens meer een kleuter is….. Wat heeft ze genoten van alle aandacht, kinderfeest, trakteren, grote feest en ons etentje bij Happy Italy. Ik ben blij dat ik weer even van als deze #momlife taakjes af ben, maar heb het natuurlijk me liefde allemaal geregeld voor haar. #kleinemeisjeswordengroot Deze slechte blurry foto kreeg mega veel likes op IG, waarvoor dank :) Zo zie je maar dat een foto niet altijd helemaal fantastisch hoeft te zijn als het maar het juiste gevoel uitstraalt. En hier lagen wij uitgeblust op de grond nadat we de schade van Julies feest enigzins hadden opgeruimd. #momstaysinthepicture Deze slechte blurry foto kreeg mega veel likes op IG, waarvoor dank 🙂 Zo zie je maar dat een foto niet altijd helemaal fantastisch hoeft te zijn als het maar het juiste gevoel uitstraalt. En hier lagen wij uitgeblust op de grond nadat we de schade van Julies feest enigzins hadden opgeruimd. #momstaysinthepicture We gingen een dagje naar Natuurmuseum Brabant in Tilburg en hier waren we nog even aan het wachten in het zonnetje op mijn zusje, tante Ot, die met de trein uit Amsterdam kwam. James vond het super leuk op het nieuwe plein bij Station Tilburg, lekker rennen en ondertussen een croissantje opsmullen. #boys We gingen een dagje naar Natuurmuseum Brabant in Tilburg en hier waren we nog even aan het wachten in het zonnetje op mijn zusje, tante Ot, die met de trein uit Amsterdam kwam. James vond het super leuk op het nieuwe plein bij Station Tilburg, lekker rennen en ondertussen een croissantje opsmullen. #boys Herfstvakantie!! We zijn met zijn 4-tje een midweek naar het Landal park 'Village Les Gottales' in de Ardennen geweest. Een heel kleinschalig park boven op een berg midden in de Ardennen. Plopsa Coo, kastelen en andere leuke dingen zaten allemaal in de buurt. En wat is het mooi in de Ardennen tijdens de herfst! #familytime Herfstvakantie!! We zijn met zijn 4-tje een midweek naar het Landal park ‘Village Les Gottales’ in de Ardennen geweest. Een heel kleinschalig park boven op een berg midden in de Ardennen. Plopsa Coo, kastelen en andere leuke dingen zaten allemaal in de buurt. En wat is het mooi in de Ardennen tijdens de herfst! #familytime Oeps, Plopsa Coo was dicht......Gelukkig stromen de watervallen van Coo altijd en vonden de kinderen dat ook wel leuk om te zien! Even een mooie foto gemaakt samen met mijn aapjes. #tothemoonandback Oeps, Plopsa Coo was dicht……Gelukkig stromen de watervallen van Coo altijd en vonden de kinderen dat ook wel leuk om te zien! Even een mooie foto gemaakt samen met mijn aapjes. #tothemoonandback Yeah, gewoon een hele dag gezellig geshopt in Arnhem met een vriendin. Goed geslaagd en afgesloten met een lekker etentje. Over de treinreis zullen we het verder maar niet hebben, altijd weer een toestand ;). #shoptillwedrop Yeah, gewoon een hele dag gezellig geshopt in Arnhem met een vriendin. Goed geslaagd en afgesloten met een lekker etentje. Over de treinreis zullen we het verder maar niet hebben, altijd weer een toestand ;). #shoptillwedrop En dan was daar op de valreep als afsluiter van de maand oktober nog super leuk nieuws!!! Dit hadden we eigenlijk pas eind november verwacht....Mijn lieve vriendin is bevallen van haar 2e dochter! Zo leuk dat we weer een klein vriendinnetjes erbij hebben. #babylove En dan was daar op de valreep als afsluiter van de maand oktober nog super leuk nieuws!!! Dit hadden we eigenlijk pas eind november verwacht….Mijn lieve vriendin is bevallen van haar 2e dochter! Zo leuk dat we weer een klein vriendinnetjes erbij hebben. #babylove

Dit waren wel zo’n beetje de hoogtepunten en leuke momenten van deze maand. Let me know als je het leuk vindt om een maandoverzicht als vast item op de blog terug te zien.

Liefs Mathilde

Follow my blog with Bloglovin

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1