Hoera Julie 7 jaar! Terugblik op jouw geboorte…

Mama’s jullie weten wel hoe dat gaat he, die avond vooraf aan de verjaardag van je kind…. Je leest het bevallingsverhaal nog eens na, kijkt nog eens naar die eerste foto’s en phoe wat was die buik groot! The useal emo-mama-momenten, dit is er één van ;).

Mama worden

Vorig jaar schreef ik een gedicht voor mijn Julie, het meisje dat mij mama maakte. Gisterenavond was ik door wat oude foto’s aan het scrollen en wat aan het lezen in mijn bevallingsverhaal. Nou ja, ‘mijn verhaal’. Misschien wel uniek te noemen, Kevin heeft het destijds voor mij opgeschreven. Omdat je niet alles helemaal helder opslaat is het stiekem toch wel fijn en mooi als je partner dat wil doen.

Potsiedikkie zeg, ik ging even flink over tijd, ruim 2 weken maar liefst! Die laatste weken wachtend op ons meisje duurden lang! Ik weet het nog goed, de dag dat ik ingeleid zou worden (over mijn twee inleidingen kun je trouwens hier meer lezen). We werden welkom geheten in het ziekenhuis met de tekst: Gefeliciteerd, vandaag worden jullie papa en mama. Nou, dat feest ging dus mooi niet door, want Julie zou Julie niet zijn (kan ik nu makkelijk zeggen) als ze lekker haar eigen plan trok. Er ging nog een nacht en dag overheen alvorens Julie mij mama maakte van het mooiste meisje ever! 3 oktober 2010 uitgerekend, 18 oktober 2010, 16:59 daar was je dan! 

Ik heb wat oude foto’s opgezocht en neem jullie kort mee in het moment dat ik mama geworden ben van Julie.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Zeven jaar!

Mijn mooie meisje, 7 jaar!

Lieve Julie, wat ben ik trots op jou! Je bent gewoon alweer 7 jaar en een super mooie meid aan het worden. Ik ben zo benieuwd naar hoe je groter groeit.

Vandaag gezellig een dagje weg met zijn viertjes en vanavond afsluiten bij je favoriete restaurantje, Happy Italy. Vrijdag staat er een gezellig kinderfeest voor je in de planning en zaterdag mag je je verjaardag nog eens vieren met vrienden en familie! Wat een feestweek wordt dat!

Liefs Mamathilde

Tags:

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Nogmaals van harte gefeliciteerd!! En wat een mooie trip down memory lane<3

  1. Dank je Marieke! Liefs!

  • roelina
  • 20 oktober 2017
  Beantwoorden

  Prachtige foto’s. Gefeliciteerd, 7 alweer.

  1. Dank je! Echt, #timeflies 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1