Kadotips: Hema houten speelgoed

Houten speelgoed staat altijd bovenaan de wensenlijstjes bij Sinterklaas en Kerst. Lucky you, want Hema breidt net op tijd haar assortiment houten speelgoed uit met een hele hoop nieuwe eye catchers! Het kleurgebruik van het speelgoed is fris en de ontwerpen leuk. De bekende houten musthaves zoals een autogarage, keukentje of loopkar hebben nieuwe kleuren gekregen en zijn weer helemaal van nu. Kijk snel mee naar het nieuwe speelgoed en tip de sint ;).

Houten Speelgoed HEMA

Onderstaand laat ik een kleine greep uit het aangevulde en vernieuwde assortiment houten speelgoed van HEMA zien. Er is gebruik gemaakt van zachte pastelkleuren en frisse monochrome (zwart/wit en dots) combi’s.

Waar je voorheen dergelijk speelgoed liever boven op een kinderkamer hield vanwege de felle kleuren….. Dit nieuwe assortiment kan rustig in je woonkamer staan hoor. Gezellig juist!

tekst gaat verder onder foto’s

Goed om te weten, al het nieuwe houten speelgoed van HEMA is FSC gecertificeerd. 

Schoencadeaus, Sinterklaas- en Kerstcadeaus

Het houten speelgoed is natuurlijk perfect cadeaumateriaal voor de feestdagen! Hoe leuk om de schoentjes vast te vullen met wat kleine dingen voor het poppenhuis. Het poppenhuis is natuurlijk een perfect 5 december cadeau! Maar wat dacht je van een houten rookworst in de schoen ;)?! Ja, echt er is een houten variant van de HEMA rookworst. Op pakjesavond kunnen ‘de boodschapjes’ een plekje krijgen in het HEMA winkeltje. Genoeg leuks, nu nog kiezen….. De prijzen gaan van € 1,- ( kleinste speelgoedjes)  tot € 65,- ( grote dingen bijv. keuken).

Wanneer starten jullie eigenlijk met het kopen van cadeaus voor de feestdagen? Ik ben altijd redelijk last minute en moet dus echt nog beginnen….  Grote kans dat ik ook de HEMA nog even binnenloop :).

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1