Kerstdiner op school! Help, wat moet ik maken?

Als ik ergens altijd te laat mee begin is het wel bedenken wat ik Julie mee moet geven voor het kerstdiner op school….. Er hangt ook altijd zo’n inschrijflijst naar de deur van haar lokaal met wie wat maakt. Ook die zie ik vaak pas als 80% van de mama’s het al ingevuld heeft de ‘altijd goed’ hapjes zijn dan allang vergeven.

Help, wat moet ik nu weer maken?

Maar nu, nu is deze mama er op tijd bij! En uiteraard weer met mijn geliefde Pinterest to the rescue! De onderstaande kidsproof kerstdinerhapjes vind je op mijn Coffee and Kids Pinterest-account onder het tablad Yummie.

Keyword bij dit soort ‘verplichtingen’ vind ik altijd: maak het jezelf niet te moeilijk en maak ook niet te veel. Als ieder kind 30 hapjes meeneemt gaat het nooit op! Zonde van het eten en de tijd die je erin gestoken hebt…. Benieuwd naar wat jullie gaan maken!

Liefs Mathilde

Ps: heb jij nog een topper qua kerstdiner hapje voor op school? Laat het weten hieronder in de comments of in een reactie op facebook. Thanks!

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1