Kids outfit of the day: Stoere boots van #shoesme

Met enige regelmaat post ik op Instagram een KOOTD (kids outfit of the day) Waarom? Ik vind het zelf ook erg leuk om dit van ander mama’s te zien. Soms kom je een merkje tegen waarvan je van te voren dacht dat het niks zou zijn of heel anders zou vallen, kom je een leuke webshop tegen of pik je even een mooie budgetknaller mee. Dit keer geen budgetknaller, maar wel hele gave laarzen voor James.

Onlangs zijn we een leuke samenwerking met Shoesme gestart! We zijn gelijk enorm verwend en ik mocht voor beide kinderen een paar schoenen uitzoeken van de huidige collectie. Keuze te over daar in de nieuwe concept store.

Vaak kies ik voor James toch de halfhoge schoen in een stoere kleur zoals bijvoorbeeld hierboven te zien is. Laat ik eens voor iets anders gaan dacht ik dit keer…. Kijk je mee welke schoenen het geworden zijn?

Outfit + Shoesme Schoenen

James zijn outfit met zijn nieuwe stoere laarzen.

Je ziet het,  het zijn dus deze korte stoere laarsjes geworden! Ik had natuurlijk alweer een halfhoge schoen in mijn hand voorzien van stoere klittenbandsluiting…… Wat stiekem ook gewoon makkelijker is in plaats van veters strikken bij zo’n actief peuterventje. Maar toen viel mijn oog op deze stoere laarsjes.  Hij trok ze aan en ik was verkocht. Ik vind dit echt lekkere eigenwijze boots! Daarnaast zijn ze in mijn favo cognackleur, wat in de herfst-winter altijd super fijn is om mee te combineren.

Ik combineer de laarzen van Shoesme met een skinny jeans met bretels van Jilly&Mitch (Shoeby) en een ‘batman’ trui van JBC. Ik houd niet zo van die kleurrijke superheldenprints op kleding, maar deze versie kan ik goed hebben. Daarnaast viel me laatst op dat James ‘zwart’ eigenlijk wel goed staat. Daarom toch ook voor deze trui gegaan. Zwart is niet altijd echt een kinderkleur, maar je ziet het nu steeds vaker. Zie je trouwens die leuke onderkant van de laarzen? Ik vind dat echt leuk, zo’n detail.

James heeft ze nu een aantal keer aangehad en ze zitten mooi. De grote gesp en patch aan de zijkant maakt het lekker stoer! Er zit trouwens een ritssluiting aan de binnenzijde dus je hebt ze ook makkelijk aangetrokken, als hij het zelf al niet gedaan heeft. Waar ik eerder misschien dacht dat een laars wat te stug zou zijn ben ik daar nu ook al meteen van terug gekomen. Deze laarzen hebben dezelfde soepele zool als we gewend zijn van Shoesme schoenen. Hij kan hier dus prima op rennen en stunten!

Deze Superheld....... #love Deze Superheld……. #love

Vinden jullie het leuk om af en toe een kijkje te krijgen in James zijn kledingkast en hoe ik bepaalde kleding en schoenen combineer? Let me know of ik dit soorts blogs vaker voor jullie kan maken.

Liefs Mathilde

Mocht ik je op ideeën hebben gebracht met deze leuke laarzen: Je shopt ze voor 89,95 via een Shoesme verkooppunt bij jouw in de buurt of check de Concept Store in Tilburg eens. Daar staat altijd de nieuwste collectie voor je klaar.

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1