Kidsproof: Little Lovely Living

Wat leuk dat een aantal van jullie gereageerd hebben op mijn oproep om je favoriete coffee- of lunchroom met ons te delen! Vandaag gaan we naar Groningen! Marijke neemt ons mee naar een hele leuke zoete tea room van het label A Little Lovely Company! Uiteraard kidsproof!

Little Lovely Living

Tijdens de kerstvakantie liep ik met mijn schoonmoeder en dochter door de bekendste winkelstraat van Groningen; Herestraat. Daar zag ik het meest zoete winkeltje ooit; A Little Lovely Company. We hebben denk ik na binnenkomst letterlijk elk product in handen gehad en zeiden herhaaldelijk “ohhhh, aahhh, dit is leuk!”. Naast alle leuke lampjes, gadgets en nog véél meer zag ik tot mijn grote verrassing een gezellig hoekje met de meest schattige gebakjes.

Ondertussen was het personeel bezig met het creëren van de mooiste milkshakes, voorzien van chocolade, mini marshmallows en karamel, het werd een werkelijk kunstwerk! Na het hotspots oproepje van Coffee & Kids kon ik niet anders dan hier terug komen om eens te proeven van deze heerlijkheden!

Tea room, muffins and milkshakes

Dit keer bezocht ik samen met mijn moeder en mijn kinderen, Demian (7) en Danique (5) het andere en wat groter filiaal aan de Astraat in Groningen. Na een warm en vriendelijk ontvangst besloten we een gezellig plekje uit te zoeken. De kaart vol met zoetigheid maakte de keus niet makkelijk, maar uiteindelijk kozen de kinderen voor een lekker ijsje. IJs met die winterse kou buiten? Ja, dat was ook mijn eerste gedachte! Maar, de winkel straalt één en al zomer uit met de pastel kleuren en ijsjes in de vorm van lampjes, kussentjes en ga zo maar door

Demian en Danique kozen ieder hun eigen topping, dat werden natuurlijk snoepjes. Mijn moeder en ik namen naast ons drankje een klein, maar heerlijk huisgemaakte gebakje. Naast de zitgelegenheid en de winkel, is er een leuke speelhoek. Heel toegankelijk voor kleine kinderen voor heel wat speelplezier!

Marijke: “Na een geslaagde shopdag, met of zonder kids, is het een heerlijke plek om de dag af te sluiten!”

Deel jij ook jouw favoriete tearoom, lunchroom, coffeeroom, borrelcafe met ons?  Enige criterium is Kidsproof! Ok, beetje hip and happening is ook wel leuk ;).  Gewoon even een mailtje sturen aan mathilde@coffeeandkids.nl, maken we samen wat leuks van.

  • Kindercappuccino: Geen kindercappuccino’s maar wel hele lekkere milkshakes
  • Kindermenu( boterhammetje/tostie e.d.): er is te veel lekkers om op te noemen
  • Ruimte voor je kinderwagen: ja (filiaal Astraat)
  • Speelhoek: ja, hele leukespeelhoek (filiaal Astraat)
  • Verschoningsruimte: ja! (beide filialen)

Waar vind je Little Lovely Living?

Adres: Astraat 16, Groningen en Herestraat 7, Groningen

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1