Kootd: klaar voor de feestdagen!

We zijn klaar voor de feestdagen! Ik zag een prachtig blauw velours vlinderdasje in de folder staan van Shoeby.  Fantastisch voor James vond ik hem! Dus toen ik bij de balletles van Julie moest wachten, zag ik mijn kans schoon en wipte even snel binnen bij Shoeby in Oisterwijk. Ik ging dus voor dat mooie blauwe strikje, maar kwam 15 minuten later naar buiten met 2 complete outfits voor de kids. Ik kan het toch niet laten om een soort van feestdagenoutfit voor ze te kopen.

Feestcollectie Jill&Mitch

Ik liep de Shoeby in met 1 doel, dat gave strikje! Maar er lag zo veel leuks en eerlijk is eerlijk, James zijn witte blouse van vorig jaar werd ook wel een beetje krap dus toch gelijk maar even gekeken wat er leuk bij het velours vlinderdasje zou staan. Twijfel twijfel over 2 blousjes maar toch voor het lichtblauwe blousje gegaan met een sterrenprint. Ook na de feestdagen is de sterrenprint nog leuk, toch?!

Zonder  passen en 15 minuten later loop ik 2 kerstoutfits rijker de winkel uit!

En toen… toen liep ik tegen een geweldig leuk jurkje aan voor Julie. Hier hoefde ik geen seconde over te twijfelen. Al draagt Julie bijna nooit zwart, dit jurkje zag ik haar helemaal dragen. De leuke grote stippen erop, een klokkend rokje en in de taille wat subtiele glitter. De dame uit de winkel adviseerde me het losse kraagje erbij te combineren en dat zag ik inderdaad als een hele leuke combi samen. Zonder  passen en 15 minuten later loop ik 2 kerstoutfits rijker de winkel uit! Hoe makkelijk kan het soms zijn he.

Hoe staat het?

Ja, dan heb ik het gekocht en dan moet ik maar hopen dat het past en goedgekeurd wordt door Julie en James. Gelukkig vonden ze het beide leuk!

James vindt zijn bowtie helemaal cool. Ik heb bij zijn blouse gewoon een nette jeans van Name-it gecombineerd en van de week hebben nog nieuwe schoenen geshopt bij Shoesme (nu sale!) die er ook leuk bij staan. James is dus ready to party!

Wat een meneertje he?

Voor Julie ook nog even een leuke combi bedenken. Het losse kraagje onder het jurkje maakt het geheel wat preppy chic, maar we hebben nog een paar stoere bikerboots staan en dat samen klopt gewoon helemaal. En natuuuuuurlijk mag ze eindelijk haar geliefde glitterpanty aan. Die glitterpanty is haar zo ongeveer heilig.

Jullie meiden ook zo dol op glitterpanty’s?

Klaar voor de feestdagen!

Met deze 2 leuke outfits zijn wij dus helemaal geslaagd voor de feestdagen. Hoe fijn ook dat ik gewoon in 1 winkel hiervoor geslaagd ben. Het fijne vind ik ook wel dat ze deze outfits na de feestdagen kunnen dragen. Dan wel zonder bowtie en glitterpanty ;).

Shoppen jullie een outfit voor de feestdagen of doe je het met wat er al in de kasten hangt?

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Wat een leuke outfits heb je geshopt! Ik heb dit jaar ook nieuwe kleren voor Suus gekocht voor de feestdagen, maar wel wat ook nog draagbaar is na de tijd. Dat is jou ook goed gelukt!
  Karin onlangs geplaatst…Mama’s Meisje KerstwensMy Profile

   • Mathilde Sol
   • 3 januari 2018
   Beantwoorden

   Hi Karin, Thanks!

   Ja, zeker het jurkje gaan we nog veel plezier van hebben! Het blousje van James ook wel hoor ;). Ja, ik vind het leuk daar iets extra’s voor te shoppen, maar m het daarna nooit meer aan te kunnen vind ik ook een beetje zonde.

   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1