5 x kraamkado met naam of letter

 Ik zit alweer een tijdje te neuzen op allerlei sites voor een leuk kraamkado… Mijn lieve vriendinnetje stond namelijk op het punt van bevallen. Stond, want inmiddels is ze bevallen!  Meteen nadat ze me belde en vertelde dat ze bevallen was, heb ik gelijk besteld wat ik wilde hebben voor haar: het naamkoffertje van Urban Dutch. Ik zag het en was verkocht, zo leuk!

Gepersonaliseerd is helemaal van nu

Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar ‘gepersonaliseerd’ is hot! We vinden het allemaal super leuk om de naam of voorletter op een shirtje, poster, of ander leuk item te hebben. Ik heb hier een aantal favorieten voor jullie geselecteerd van 5 leuke kraamkado’s met naam of letter die ik tegenkwam in mijn zoektocht.

1.Naamkoffertje Urban Dutch

Deze koffertjes vind ik zo leuk! Je hebt verschillende varianten qua naam en kleur dus wat dat betreft kun je het nog een beetje afstemmen op de stijl van het kamertje. Ook leuk dat je hier nog een klein kado’tje in zou kunnen doen, mocht je nog budget over hebben. De koffertjes zijn 14,95 en direct shoppen doe je hier.

2. Lettershirt PS Be You

Jaaa, deze shirts van PS Be You zijn echt top! Ze hebben alle letters van het alfabet en de shirts worden met de hand bedrukt. Je shopt deze shirts bij de de leuke shop van Little Things. Toevallig was ik daar laatst en ik kan je zeggen, deze shirt voelen echt super zacht aan. De letter T-shirt zijn verkrijgbaar vanaf 17,95 en direct shoppen doe je hier.

3. Naamarmbandje Minth Amsterdam

Ok, hier heeft de kleine newborn natuurlijk niet veel aan, maar is wel heel leuk als kado’tje voor de mama. Die wil natuurlijk meteen het naamarmbandje dragen met de naam van haar trots! Je shopt de naammbandjes van Minth Amsterdam bij webshop Elefantje en ze kosten maar 7,95 per stuk! Direct shoppen doe je hier.

4. Naamposter + groeimeter By Bineke

Ik blijf deze posters leuk vinden! Helemaal nu ik zie dat By Bineke weer werkt met nieuwe kleurtjes en designs. En hoe leuk is het om er meteen een groeimeter bij te krijgen zodat je de groei van je kindje goed kunt bijhouden. Deze set kost je 24,95 en kun je hier direct shoppen.

5. Naamkrukje Studio Hout en Wol

Een vriendin van me tipte me op deze naamkrukjes van Studio Hout en Wol. Ze zijn echt super leuk als accessoire op de babykamer en je kunt de kleuren helemaal afstemmen zoals je zelf wilt. Wordt het kindje wat ouder kan het puzzelen met zijn of haar eigen naam. Heel origineel! Deze naamkrukjes worden handgemaakt door Studio Hout & Wol en zijn verkrijgbaar vanaf 39,95. Direct shoppen doe je hier.

Wat zou jouw favoriet zijn om kado te geven?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Wat een super leuke cadeau’s. Echt leuk dat tafeltje dat ze kunnen puzzelen met hun eigen naam! 🙂

    1. HI Juliette,

      Jaaa, dat krukje is ook leuk he! Kan echt in alle kleurencombi’s die je wilt. En volgens mij is hij nog redelijk orgineel ook 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1