Fotoblog maandoverzicht: Goodbye November!

Zo, weer een maand voorbij gevlogen! Het maar niet te hebben over het feit dat het over 5 weken gewoon al 2017 is…. #timeflies. Kijk nog even mee naar wat hoogtepuntjes uit de maand november, met oa een fotoshoot bij Shoesme, Sinterklaas en mijpalen voor Coffee and Kids

Visitekaartjes zijn niet voor niks geweest…..serieuze afspraken voor Coffee and Kids! Ik mag me vanaf nu Shoesme Ambassadeur noemen, wat inhoud dat ik tot een select bloggersteam hoor wat schrijft over Shoesme.  Leuk om als een van de eerste over de nieuwe collecties te kunnen schrijven, reviews te doen, photshoots etc. #dreambig

Hoe heerlijk als je thuiskomt, op het raam tikt en dit kleine mannetje opkijkt en dan zo blij is zijn mama te zien! Die gekke witte streep is trouwens van een raamtekening. Hier schreef ik een leuke DIY voor eerder deze maand.

Tja…….ik weet ook niet van wie ze heeft hahaha   #watdoetmamadeheledag #ditdus

November betekent kerst bij Tuincentrum Coppelmans!  Wij slaan de speeltuin  over en gaan nu regelmatig hier een rondje lopen en treintjes kijken. Ondertussen doe ik heerlijk ideeën op voor de kerstperiode in huis…..bijna mag het weer!!

Zeldzaam moment, samen spelen!  Dit gedrag vertonen ze natuurlijk juist altijd op het moment dat we weg moeten of naar school….

Ik verstuurde deze maand ook weer een aantal gepersonaliseerde #coffeeandkidsmokken. Super leuk om te maken en nog leuker om ze dan op social media weer tegen te komen in een post of blog van de ontvanger. Ook een leuke mok met quote of logo, stuur dan even een mailtje aan mathilde@coffeeandkids.nl met je wensen.

Gezellig een tapas-avondje met vrienden. Het smaakte allemaal heel goed! Voor de kinderen stond het kindertafeltje klaar met limo-wijn. Dat vonden ze wel bijzonder, net als papa en mama proosten.

Jaaaaa, sinterklaas is weer in het land! Om eens wat anders uit te proberen zijn we naar de Koepelhal in Tilburg gegaan. Wat ik er van vond? Volgend jaar gewoon weer de intocht in Berkel-Enschot, dat zegt genoeg denk ik 😉 #zemoestenzoooooolangwachtenopsint

De nieuwe collectie van de Shoesme rugzakken komt er weer aan. Dit keer mocht James ook zijn model skills laten zien, super leuk! Binnenkort nog een wat meer uitgebreide fotoblog over hoe dat nu in zijn werk gaat zo achter de schermen bij Shoesme.  En we zijn natuurlijk super benieuwd naar het eindresultaat.

Ondertussen wordt er natuurlijk ook gewerkt op kantoor, but first………Coffee!  Sinds afgelopen week zit de ‘verbouwing’ in ons kantoor erop en mag ik weer terug naar mijn oude kantoor in een nieuw jasje. Alles weer lekker fris, werkt toch net wat prettiger :).

O, ooooo deze twee moesten even tekst en uitleg komen geven bij Sinterklaas waarom ‘hij soms een irritant broertje is’ en ‘zij soms een ‘moeial’ is haha. Maar uiteraard vond Sinterklaas ze ook erg lief en zullen ze vast niet overgeslagen worden op 5 december.  Bijna zover!!!

We hadden een gezellige dag in de Winter-Efteling dankzij opa en oma! Wat is het toch altijd mooi om daar rond te lopen in het winterthema. Helaas bleef het wel vooral bij lopen. Vanwege de enorme wind waren bijna alle buitenattracties, Ravelijn en zelf de ‘wintertent’ gesloten. Ach ja, we hebben ons vermaakt!

De kindjes mochten samen met hun nichtjes logeren bij opa en oma voor een gezellig sinterklaasavondje. Dat laten wij ons geen 2 keer zeggen, lekker uit eten met zijn allen bij Heavens Kitchen in Tilburg en daarna nog een drankje!

Wij hadden nog een gezellige mama-dochter middagje met bios en stadten. De nieuwe Disney film Vaiana is trouwens echt wel een aanrader na al dat Frozen geweld. Mooi verhaal, mooie muziek, soms ietswat spannend, maar Julie heeft ok regelmatig hardop moeten lachen om bepaalde stukjes. Oftewel….. gaan ;)!

Ps. Girls en glitterjurken, check het filmpje (o ja, ze was geschminkt)

Volle maand, met veel leuke dingen! Op naar december met Sint en Kerst en gezelligheid. Maar waarschijnlijk ook mijn operatie dus veel zal ik niet van huis kunnen. Daarom geniet ik er nu nog even extra van :). Hoop dat jullie het weer leuk vonden om even mee te kijken naar onze busy novembermaand.

Liefs Mathilde

Ps: ik sloot de maand november nog af met 2 Coffee and Kids mijlpalen! Misschien voor de ervaren bloggers geen big numbers, maar ik ben er blij mee: meer dan 500 volgers op Instagram en meer dan 1000 bezoeken op de website(in 1 maand), en die 1000ste unieke bezoeker is ook in zicht!! #WhoopWhoop

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1