Mama-musthaves voorjaar-zomer 2016

Ohw wat had ze gelijk he die Noor van ByNoor!  Ik kreeg van de week de nieuwe H&M gids binnen en daarin zag ik een hoop trends terugkomen die Noor destijds al aangegeven had.

Weet je het nog?

Mama-musthaves voorjaar-zomer 2016

  • Witte basic sneakers: Deze zomer ook trendy met dikke zolen.
  • Plooirok: Denk je dat dat alleen ‘mag’ met heels? Nee hoor, that’s were the mama fashion comes in again. Het mag ook met sneakers!  En wil je het geheel iets minder braaf maken, kies dan voor een leren rok.
  • Bohemian dress: Denk bij deze trend aan een jurk met bloemenmotieven of materialen zoals tule/kant.
  • Stoer leren (bikers) jasje: Goed te combineren met meerdere stijlen en geeft een romantische outfit een stoer randje.
  • Off shoulder top of jurk: Zwanger en inmiddels cup E of meer? Off shoulder means off shoulder dus bandjes in zicht van je meegroei-BH  is geen optie. Dit is zo’n moment waar je moet denken….ik sla de trend even over.All over denim: Ja hoor het mag nog steeds!
  • Lingerie! Mooie zijdeachtige hemdjes in subtiele kleuren met een kanten randje. Mooi onder een blazer
  • Denim combineren met denim. Combineer verschillende wassingen en zelfs jeans met patchwork is helemaal hot dit seizoen. Creëer een mini-me look door bijvoorbeeld het jeans jasje van je dochter ook te voorzien van wat patchwork.

Welke items kun jij al afvinken op de mama-musthavelijst, let me know in the comments! Shop ze!

Liefs Mathilde

Ps. Wil je de volledige blog nog eens lezen met meer tips van ByNoor over kleurgebruik, stijl en wat jou nu het beste staat? Lees dan hier verder, trends 2016.

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1