Mama to the max: mama’s kunnen wel ziek zijn

Wij mama’s hebben wel genoeg tijd om de kids naar school te brengen, naar zwemlessen en andere sportclubjes te racen, traktaties te maken, speeldates van je kroost te coördineren,En verder vergeten gymtassen weer nabrengen, koffiedates met andere mama’s houden, werkgevers enkele dagen in de week tevreden houden, wasjes draaien en strijk ontwijken, leesmoeder zijn, boodschappen doen, eten op tafel zetten, manlief een kopje koffie brengen op zijn thuiswerkdag of een biertje als hij vrijdag thuis komt, weeeeekend, je weet wel. Ehm, vergeet ik nog dingen…. ongetwijfeld, maar dat zijn gewoon de dingen die wij doen als mama

Speeldates:”Met zijn drieën???…..(nee, nee, neeeeee)….

ja, is goed hoor, tuurlijk. Géén probleem”

MAMA IS ‘ZIEK’

Half augustus waren we heerlijk aan het genieten van onze zomervakantie in Zuid- Frankrijk. Ik merkte al aan wat signalen dat het niet helemaal lekker zat ‘in mijn rug’ dus ik hield me rustig. Mama, ga je mee van de glijbaan? Nee, jongen mama kan niet mee…. Dat kleine mannetje roept nog steeds af en toe dat ik niet van een glijbaan kan omdat ik pijn in mijn rug heb. Anyway, ik houd me rustig, maar toch is daar opeens dat moment dat ik die kenmerkende pijn voel. Die zenuwpijn die ik maar al te goed ken. Als ik diezelfde dag na een autoritje van een uur uit de auto probeer te komen, weet ik het zeker….mijn hernia is back in town.

Hoe deze blog verder gaat kun je lezen op Mama to the Max, klik  hier!

Mama to the max!

Ik behoor tot het bloggersteam van Mama to the MAX, een van de grootste online mamacommunity’s in Nederland. Maandelijks schrijf ik hiervoor een blog. Deze blog is eerder verschenen op www.mamatothemax.nl.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1