Meet contributer Sanne!

Hallo Sanne! Wat super leuk dat je voor Coffee & Kids gaat bloggen! Deze mama van twee komt bij mij uit de buurt en is ook vaak op zoek naar de leuke kidsproof-activiteiten in de regio én draait haar handen niet om voor een goed georganiseerd kinderfeestje. Voeg daar nog een gezonde dosis humor en eerlijkheid aan toe, et voila: U heeft een super leuke mama die ook regelmatig zal gaan bloggen voor Coffee & Kids!

Vandaag even een kleine voorstelronde vanuit Sanne en dan volgt snel haar eerste blog!

Meet Sanne!

Dit jaar word ik 38 (oeps), mama van twee leuke kinderen, Mats (2010) en Saar (2013) en partner van Mathijs. Altijd in de weer en on the run zowel privé als zakelijk. Ik geniet enorm van gezelligheid met familie, vrienden en vriendinnen, een heerlijke cappuccino met een stuk chocolade en in de weekenden van borreltjes met een wijntje erbij. Mijn motto is dat jijzelf de slingers op hangt en dat bij de pakken neer zitten geen optie is. ‘’Het is zoals het is’’ en ‘’gas erop’’ zijn uitspraken die bij mij passen.

Ik ben vooral geen mama die op een roze wolk zit en die alles wilt laten doen overkomen als rozengeur en maneschijn. Mats en Saar kan ik ook regelmatig achter het stucwerk plakken want behang hebben wij niet in huis. Ik maak er geen taboe van dat opvoeden de moeilijkste baan is en dat wallen onder de ogen er nu eenmaal bij horen. Thank god there’s make-up en een beauty plus app MET bijbehorende filters.

Mijn batterij laad ik op door heerlijk te shoppen, interieur en kleding zijn mijn favo’s. Het regelen en organiseren zit in mijn bloed en ik ben altijd op zoek naar leuke locaties zoals lunch- en eettentjes, kinderactiviteiten en gezellige uitjes.

Via Coffee & Kids zal ik mijn ideetjes delen en jullie een kijkje geven in mijn hectische (maar ik zou niet anders willen) leven.

 Groetjes Sanne

Contributers Coffee & Kids

Lieve Sanne, nogmaals super leuk dat je wil gaan bloggen voor Coffee & Kids! Nu al benieuwd naar jouw eerste blog 🙂 .Wie schrijven er nog meer voor Coffee & Kids? Dat zie je hier! Onlangs hebben we daar een paar leuke dames aan toegevoegd én hebben we nog 1 of 2 plekjes open. Lees snel verder voor meer info over de contributers en wat nog een mooie aanvulling zou zijn voor de blog.

Vorige week hebben we al kort Mieke voorgesteld en zij heeft gelijk verslag gedaan van een een leuk persevent over de kidsfashion voor zomer 2018.

Ook zal binnenkort Thalia zich voorstellen. Zij heeft een eigen praktijk, Fijn Opgroeien, en is stress- en opgroei expert. Zij zal ons gaan voorzien van handige tips en tricks! Want als mama blij is, dan zijn de kinderen dat ook….. toch?

Wat me nog leuk lijkt voor Coffee & Kids is een #mamatobe en/of #newbornmama. Ik ben al even uit de babypraat maar blijf het leuk vinden hierover te lezen. Lijkt het je leuk om ons mee te nemen in je nieuwe rol als mama? Stuur dan even een berichtje!

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Welkom Sanne, ik ben erg benieuwd naar je blogs.

  Wat gaaf Mathilde dat je zoveel andere bloggers inmiddels hebt.
  marieke onlangs geplaatst…Wereld Nutella dag – de lekkerste Nutella receptenMy Profile

  1. Leuk Dat je Sanne welkom heet Marieke! Oh hihi, geen doel op zich hoor om veel gastbloggers erbij te hebben. heb nog ‘ruimte’voor 1-2 and that’s it :). Liefs!

  • Estée
  • 7 februari 2018
  Beantwoorden

  Wat leuk Sanne! Kijk uit naar je eerste blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1