Meet Fientje! Mama, BossBabe en Sport Lover

Drums please!! Mag ik jullie voorstellen aan……. Fientje!  Een power mama eerste klas, een Boss Babe met gevoel voor (interieur) styling en gek op sporten én genieten. Hoe combineert zij toch het runnen van een business met haar gezin?!

Fientje zal met enige regelmaat ook blogs gaan posten op Coffee and Kids!  Vandaag stelt zich voor en krijg je vast een voorproefje op wat komen gaat!

Lieve Fientje, welkom bij Coffee and Kids, we are so proud to have you on board!

Meet Fientje!

Fientje – Ondernemer bij Studiofien, mama van Jim, Juultje en Pepijn*, woont samen met Pieter-Jan.

Vaak vragen mensen hoe ik het allemaal doe, eerlijk… ik heb geen idee. Ik krijg geregeld te horen; Hoe hou je alle ballen omhoog? Hoe combineer je het mama zijn met een eigen bedrijf? Doe eens rustig aan, straks val je nog een keer om of heb je nog tijd over op een dag om te eten? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, zo ben ik gewoon. Ik ben Fientje.

Trotse mama van Jim (bijna 8), Juultje (5 jaar) en Pepijn* ons stralende sterretje aan de hemel (28-03-2017). Ik ben ondernemer, al weer 4 jaar, baas en directeur of cooler gezegd bossbabe bij StudioFien. Een meisje in een mannenwereld vol hout. Ik ben druk, eerlijk, eigenwijs en koppig, maar ook weer te lief. Ik sport me kapot, bijna iedere dag, omdat wij vrouwen er als mama ook nog goed uit willen zien. Mijn hoofd staat geen seconde stil en mijn dagen lopen altijd anders dan gepland.

De komende tijd ga ik jullie meenemen in de wereld van ondernemen, mijn leven in de wereld van styling, wonen en interieur, mijn huishouden dat altijd een beetje anders loopt dan gepland, mijn mooie samengestelde gezin, de perikelen van alle dag en het verwerken van het verlies van onze zoon.

Liefs Fientje

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Super leuk Fientje!! Inderdaad knap hoe je alle ballen omhoog houdt, helemaal na het verlies van Pepijn! Ik ben zelf mama van twee kids, ondernemer en werknemer dus zal wel wat dingetjes herkennen! Ik kom je ook wel eens tegen en ik vind het knap hoor! Leuk dat je dit wil delen bij Coffee and Kids. Succes! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1