De 7 in zicht, wat geven we ons meisje kado?!

Over 2 weken wordt Julie alweer 7 jaar! Project taart, uitnodiging, kinderfeest en traktatie zijn in gang gezet, maar pfffff…….wat geven we kado? Lang leve een blog: normaal probeer ik jullie tips en ideetjes te geven nu hoop ik dat het ook andersom kan werken ;). Wat we al hebben en een korte wishlist lees je hier, maar jullie tips zijn meer dan welkom!

Wat hebben we al?

De uitgelichte afbeelding zijn wat kleinigheidjes die ik afgelopen weekend al voor haar kocht.

  • Unicorntrui van de H&M, waarschijnlijk vind ze dit al het meest fantastische kado ever haha
  • Kinderparfum van de Zara
  • Haarbandje van de H&M, komt altijd wel van pas :).

Wishlist

Een nieuwe fiets heeft ze in het voorjaar al gekregen omdat het toen echt nodig was. Dat had natuurlijk een heel mooi verjaardagskado geweest nu. Maar goed, soms hebben ze gewoon echt dingen nodig en in haar geval was die fiets 5 maanden geleden nodig. Ik denk dat ze ook wel heel blij zal worden van de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen en een leuk nieuw boek, maar dan houdt het wel een beetje op….

Oh ja, ze is helemaal weg van die FurReal Friends. Vraag me alleen af hoe lang ze zoiets leuk blijven vinden? Het zijn best prijzige dingen en als ze dan na een week alweer aan de kant liggen… zou zonde zijn. Iemand ervaring met deze speelknuffels?

Tja, wat zijn nu echt leuke kado’s voor een meisje van 7? Let me know! Thanks!

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Dat probleem heb ik deze winter ook. Die van mij vind TipToi erg leuk, dus daar gaat ze wat van krijgen en LEGO Friends. Ze vind boeken ook erg leuk, vooral Geronimo Stilton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1