December duur? Niet met deze Lidl meubelen!

Heerlijk december staat weer voor onze deur. Ondanks dat ik niks met de koude wintermaanden heb, hou ik van december… de gezelligheid, de lampjes, de sfeer en het samen zijn met familie en vrienden.

Lege portemonnee

Samen met december komt daar ook een blik in mijn vrijwel altijd te lege portemonnee. Jim en Juul zijn hun herfstjas en schoenen alweer uitgegroeid en hebben het vermoeden dat onze lieve goede Sint miljonair is en ze van heel hun verlanglijst zal voorzien. Kerstcadeaus voor de hele familie moeten langzaamaan worden aangeschaft, evenals een nieuwe kerstboom en versieren.

En dan middenin de december chaos begint het toch weer te kriebelen… mijn huis voelt koud, te zomers. Elk seizoen krijg ik hier last van en moet mijn huis worden voorzien van een gehele metamorfose, ditmaal in een warme wintersfeer. Maar helaas werkt mijn budget niet mee. Gelukkig ben ik niet de enige interieurjunkie/mama die tegen dit probleem aanloopt in de toch al dure maanden. Op dit soort momenten bof ik ontzettend met mijn werk, waarbij ik dagelijks gebombardeerd wordt met de gaafste interieur tips en trends voor elk budget en uiteraard wil ik jullie meenemen in mijn interieur en budget tour.

Je huis winter- en budgetproof, mijn tips

Ik hou van klussen, vandaar ook mijn ondernemerschap en vindt het geweldig van oude dingen nieuwe accessoires te maken, maar mocht je hier geen tijd voor hebben, niet over de juiste materialen of het gereedschap beschikken struin dan vooral eens langs onderstaande winkels, die je veelal toch al tegen komt tijdens je decemberinkoop shopping routes.

We beginnen simpel, indien je toch bij de action of big bazaar rondloopt voor kleine alledaagse dingen loop dan ook eens langs de kaarsen, kussen, vazen en plaids bijna gegarandeerd dat er eens in de zoveel tijd een pareltje tussen zit wat jouw interieur een boost kan geven. De geurkaarsen in gekleurd glas van de action voor €1,99 per stuk zijn sowieso een van mijn all time favorieten. Voor het beste groente en fruit gaan we tegenwoordig naar Lidl, maar wist je dat Lidl ook een ware interieur lijn heeft? Prachtige lampen, stoelen en bijzettafeltjes zijn hier te krijgen voor spotprijzen. Voor een iets hoger budget zit je helemaal goed bij Xenos, Kwantum en Hema, waar je voor een paar euro slaagt voor een nieuw kussen of een eye catcher van een accessoire. Last but not least ‘Kwarwei’ een ware hemel als het gaat om de laatste trends en sfeerverbetering. Prijs kwaliteit is perfect en wist je dat er bijna wekelijks mooie kortingen gelden op veel van hun producten?!

Ik wens jullie veel shopplezier!

Liefs Fientje

Tags: , ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1