Meet Mieke! Meisjesmama én contributer voor Coffee & Kids

Mieke hebben we als nieuwe contributer al kort aan jullie voorgesteld op social media én ze heeft al een blog over het persevent van PR4KIDS geschreven. Vandaag een een korte introductieblog over wie Mieke is en waar zij vooral over zal schrijven voor Coffee & Kids.

Meet Mieke

Wie is Mieke?! Trotste mama (36) van Sofie (2012) en Benthe (2016) en sinds een half jaar getrouwd met Sander. Afgelopen december zijn we van het Brabantse naar het westen van het land verhuisd in de hoop meer balans te vinden voor ons gezin. Hier zijn we nu ons droomhuis aan het bouwen, wat echt een mega project is. Ik vind het heel tof om mama te zijn, maar ook heerlijk om te werken, hierdoor wel altijd op zoek naar de balans. Euh ja, wie niet…

Ik ben gek op interieur en kinderkleding, hier kan ik ook best veel tijd mee kwijt zijn. Mijn inspiratie haal ik vooral van Pinterest en Instagram.

Ik hou enorm van gezelligheid en probeer het Brabantse bourgondische leven ook mee te geven aan de meiden, dus veel koffiebarretjes bezoeken, lunchen en borrelen! Ik vind het dan ook echt tof om nu bij een echte grote stad te wonen, kan niet wachten tot het mooier weer wordt om alle leuke plekjes te ontdekken! Ons motto: ‘ we sparen herinneringen en geen geld’ (goed excuus he).

Ons motto: ‘ we sparen herinneringen en geen geld’

Mijn zwangerschappen waren pittig, maar het moeder valt me niet echt zwaar. Ik mag me gelukkig prijzen met mega goede slapers. Het is alleen zo’n grote verantwoordelijkheid. Ik probeer er dan ook wat luchtigheid in te krijgen.
En natuurlijk ben ook ik blij als ze om 19.00 in bed liggen :-).

Via mijn blogs wil ik jullie een kijkje geven in ons leven, hopelijk met een hoop leuke uitjes:-)

Liefs Mieke!

Contributers Coffee & Kids

Lieve Mieke, nogmaals super leuk dat je wil gaan bloggen voor Coffee & Kids! Leuk om te zien dat een trouwe Coffee & Kids volger uitgroeit  tot Coffee & Kids blogger! 

Wie schrijven er nog meer voor Coffee & Kids? Dat zie je hier! Onlangs hebben we daar een paar leuke dames aan toegevoegd én hebben we nog 1 of 2 plekjes open. Lees snel verder voor meer info over de contributers en wat nog een mooie aanvulling zou zijn voor de blog.

Een maand geleden heeft ook Sanne zich voorgesteld en we hebben van haar ook al haar eerste blog kunnen lezen. Zoek je nog een leuke tip voor kinderfeestjes, lees haar blog dan zeker even!

Ook zal binnenkort Thalia zich voorstellen. Zij heeft een eigen praktijk, Fijn Opgroeien, en is stress- en opgroei expert. Zij zal ons gaan voorzien van handige tips en tricks! Want als mama blij is, dan zijn de kinderen dat ook….. toch?

Wat me nog leuk lijkt voor Coffee & Kids is een #mamatobe en/of #newbornmama. Ik ben al even uit de babypraat maar blijf het leuk vinden hierover te lezen. Lijkt het je leuk om ons mee te nemen in je nieuwe rol als mama? Stuur dan even een berichtje!

Liefs Mathilde

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1