Mijn SALE top 5 + extra kortingscode!

Ja, daar gaat ie….. de SALE is weer gestart! Heb jij een paar leuke sandaaltjes of sneakers op je wishlist staan? Dan is nu het moment om toe te slaan. De Shoesme Sale is gisteren weer gestart en even better…als Coffee & Kids volger mag ik jou nog eens een EXTRA kortingscode aanbieden bovenop de sale prijs.  Lees snel verder!

Coffee & Kids, extra korting

Ik weet het mijn kinderen zitten ruim in de (Shoesme) schoenen en toch kan ik nog wel een wishlist / top 5 bedenken hoor voor Julie en James.  #shoesarealwaysagoodidea  Mocht je niet echt shopplannen hebben, maar kan je de SALE + de nog eens extra 10% korting via Coffee& Kids niet weerstaan dan is hier mijn top 5 ter inspiratie.

Mijn SALE top 5 Girls

Mijn SALE top 5 Boys

Shoppen met extra C&K korting!

En nu, shoppen dan maar he 😉

Goed, de SALE is dus begonnen dus je hebt sowieso mooie prijsje, maar….. met de persoonlijke COFFEE & KIDS code, heb je nog eens 10% extra korting. Deze kortingscode kun je online gebruiken,  maar ook in de Brandstores( Tilburg en Heusden). Laat dan op je telefoon zien dat je de Coffee & Kids Kortingscode hebt en hoppa, de dames achter de kassa halen met liefde nog een 10% extra van je prijs af! Super toch?!

Hoe gebruik je de kortingscode?

Online vul je bij ‘kortingscode’ in: COFFEEANDKIDSXSHOESME

In de brandstores laat je onderstaande foto zien!

You’re welcome

Weet je wat ik dan wel leuk zou vinden? Heb je nou echt een paar super schattige schoentjes, mega hippe sandalen of stoere sneakers geshopt in de SALE en gebruik gemaakt van de C&K kortingscode?  Maak dan even een foto en plaats deze op de tijdlijn van onze Facebookpagina. Gewoon zodat ik even mee kan genieten van jullie shopresults :).

Liefs Mathilde

De kortingscode COFFEEANDKIDSXSHOESME  is twee weken geldig: vanaf 15  juni t/m 29 juni.De code is geldig op alle schoenen in de sale-categorie.

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1