Mijn trouwdag #bringingbackmemories

22-augustus 2014: Onze trouwdag en het is alweer 2 jaar geleden!

Mooi moment op weer even stil te staan bij die mooie dag. Wat hebben we genoten en wat vond ik het mooi dat we dit samen konden doen met onze 2 kindjes erbij. Julie was toen bijna 4 en James net 1.  Trouwen met kinderen erbij en tips daarvoor beschreef ik al eerder al in een blog voor Mama to the MAX. Die kun je hier nog eens teruglezen.

Trouwfoto’s

Ik houd van foto’s. Degene die mij kennen weten wel dat ik het liefst overal foto’s van maak en als ik enigszins de tijd vind ga ik ik aan de slag om er ook mooie fotoboeken van te maken. Voor onze trouwdag hebben we wel een fotograaf ingeschakeld, maar het boek heb ik zelf gemaakt. Gewoon omdat ik zelf zo leuk vind om te doen.

Vandaag dus weer lekker terug kijken naar alle mooie foto’s en lieve mensen die met ons deze dag hebben gevierd. Ik zal er een aantal hieronder delen :).

Kijk je mee?

Trouwjurk

O, wat was ik blij met mijn jurk. in eerste instantie dacht ik, we houden het simpel dus mijn jurk hoeft niet perse een ‘echte’ trouwjurk te zijn. Gelukkig ben ik op tijd van mening veranderd haha. Van de week haalde ik mijn jurk uit de hoes en dan baal ik dat er geen moment meer zal zijn dat ik die jurk nog eens aan zal kunnen.

Zal ik hem inkorten? Zal ik hem gewoon nog eens passen? Zal ik hem verkopen? Zal ik hem in de verkleedmand doen voor de kinderen? Ik weet het niet, tot die tijd blijft hij lekker hangen in de kast en kijk ik er af toe naar…..

Wat heb jij met je trouwjurk gedaan?

Wat doen jullie om je trouwdag te vieren? Ieder jaar een groot feest of het ene jaar specialer als het andere jaar? En tellen nu alleen de getrouwde jaren als een bijzondere dag of juist de datum vanaf dat je samen bent? Zo veel vragen, zo veel antwoorden, ben gewoon benieuwd hoe jullie dat doen :). Let me know in de comments.

Liefs Mathilde

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je trouwdag! Wat een gave foto’s zeg. En wat waren jullie mooi!
  Mijn trouwjurk ligt op de kast in de zak. In de hoop dat ik hem ooit nog eens aan kan met het hernieuwen van de huwelijksgeloften of zo 😉
  Wij vieren het eigenlijk altijd samen met een etentje of we gaan naar de film.
  Als we tien jaar getrouwd zijn, willen we terug naar NYC (eigenlijk was dat bij vijf al de bedoeling, maar dat is mislukt)

  1. Beantwoorden

   Dank je! Zeker gaaf om nog eens terug te gaan dan!! Wij proosten dit jaar in NYC ;).
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1