MustSee: Beauty and the Beast

Beauty and the Beast! Het kan je niet ontgaan zijn…. deze beauty van een Disneyfilm draait nu in de bioscoop. Ik wil deze film echt even aanstippen als Must See film. Heb jij net als ik vroeger het bandje met filmmuziek ook grijs gedraaid? Lees dan zeker even verder waarom jij ook moet gaan…..

De muziek

Ik heb het bandje wat bij de Disneyfilm Belle en het Beest hoorde echt grijs gedraaid op mijn kamertje. Pff, ik weet niet eens meer hoe oud ik was, maar dat ik ieder woord kende, dat weet ik nog wel. Een paar jaar geleden werd ik al eens terug gebracht naar dat jeugdsentiment door de musical Beauty and the Beast. Ook al zo mooi!

Gelijk dat mooie mysterieuze herkenbare Beauty and the Beast deuntje als de film begint…. Je zit er meteen in. De prachtige muziek gaat door en door en oooh wat heerlijk, steeds die herkenbare liedjes. Ze hebben echt alles mooi in tact gelaten,  hoofdrolspeelster Emma Watson zingt prachtig mee en is zo’n mooie Belle.

De acteurs

De casting is perfect, echt iedereen is zoals je verwacht. Aan het einde van de film, als je al 1,5 uur naar een pratende kandelaar en klok hebt gekeken en de betovering verbroken wordt, kloppen de acteurs precies. The Beast is echt een beest, maar zodra je hem ‘leert kennen’ wordt hij zachter. En Emma als Belle, ik vind haar perfect.

De jurk

Die jurk, die ene gele prachtige jurk….. Echt hij is zo mooi…… Je moet hem gewoon gezien hebben! De balzaal, de details, het liedje wat erbij hoort #zwijmel

Jeugsentiment

Tel bij al het bovenstaande een enorme dosis jeugdsentiment op en je kunt haast niet, niet, gaan. Ik ben gezellig met mijn lieve mama, zusje en Julie gegaan.  Er waren wel wat enge stukjes (kijkwijzer 12jr), maar het mooie verhaal overwint de enge stukjes ruimschoots en Julie heeft ook genoten van deze film! Dit wordt ook voor mijn lieve Julie hopelijk ook een stukje jeugdsentiment later……

Er loopt nu hier in huis ook een kleine beauty te zingen…… Beautyyyyyyyy and the Beast….

Heb jij de film al gezien? Wat vond jij ervan? Ik zou zo nog een keer kunnen gaan….. En nog niet geweest….. gaan dus 😉

Liefs Mathilde

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1