Newborn collectie My Day van Prénatal

Het eerste pakje is bijzonder. Dit pakje moet perfect zijn, moet al weken lang voor de bevalling klaar liggen en moet absoluut meteen na de bevalling aangetrokken worden bij je kleine newborn. Toen ik zwanger was van Julie en James ben ik bij Prénatal geslaagd voor hun eerste pakjes. Ik zou het zo opnieuw uit kunnen kiezen! 

Newborn collectie ‘My Day’

Prénatal staat niet stil met haar collecties en heeft onlangs een nieuwe newborn collectie uitgebracht (maat 50-68).  De collectie is geinspireerd op door het pure geluk van een newborn en heeft de titel ‘My Day’ meegekregen. Wat is het een mooie collectie zeg! Je zou er bijna zwanger voor geraken….;) Kijk even mee, en ben je toevallig nog mama van zo’n kleine newborn of is er 1 onderweg dan zou ik zeker zeggen: #shoptip

Today is my day, it always is
Today is my day, it always is

Kleuren en materialen

De collectie bestaat uit mijn favoriete kleuren zoals midgrijs, mintgroen, offwhite en zacht roze; veelal uitgewerkt in mooie melange kwaliteiten.  Daarnaast hebben de materialen een verfijnde afwerking en wordt er veel gewerkt met doorgestike naden of dubbele stoffen.

Mix & match

Het voordeel van midgrijs, zacht roze, offwhite en mintgroen is dat het perfecte kleuren zijn om met elkaar te combineren. Als het shirtje dus bijvoorbeeld vies is geworden kun je makkelijk een ander shirtje aantrekken en nog steeds een mooie combi aan hebben.  En afgezien van de kleur zacht roze zijn het natuurlijk prima unisex kleuren!

Newborn

materialen die zo zacht zijn dat je baby direct zijn/haar bedje in kan
materialen die zo zacht zijn dat je baby direct zijn/haar bedje in kan

Wat ik als destijds newbornmama heel belangrijk vond is dat kleding voor je newborn goed elastisch is en natuurilijk super zacht aan moet voelen. Dat ze zo hun bedje in kunnen zonder dat hun kleertjes verwisseld moeten worden. De newborn collectie My Day van Prénatal is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten en maakt uitsluitend gebruik van de meest comfortabele stoffen en ontwerpen.

De collectie is het hele jaar door verkrijgbaar in alle Prénatal winkels en de webshop.  

Shop ze, liefs Mathilde

PS: heb jij de eerste pakjes nog? Die van mij zitten opgeborgen in een herinneringendoos :).

Tags: , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1