Nieuwe website coming up!

Ik heb de vlag niet uitgehangen toen Coffee and Kids 1 jaar bestond… in de ‘bloggerswereld’ wordt het bestaan van je blog gevierd en die oh zo belangrijke 1e mijlpaal heb ik gewoon overgeslagen #shameonme.  Dit komt omdat ik stiekem al een tijdje bezig ben met een nieuw jasje voor Coffee and Kids….  Zelf vier ik ook het liefst een mijlpaal of een verjaardag in een nieuwe outfit dus ik zou mijn blog te kort doen als daarvoor niet hetzelfde geldt ;).

Voor jullie even dus een kleine update over waar ik ‘achter de schermen’ mee bezig ben. Maar ook waar ik nog wat hulp bij kan gebruiken….

Wat blijft?

 • de naam blijft
 • het logo blijft, maar krijgt een touch-up van een professional
 • de url www.coffeeandkids.nl blijft
 • de blogs! Al vraag ik jullie wel om wat input hierover, kom ik zo op terug
 • mijn enthousiasme om het steeds een beetje beter te maken

Wat gaat er veranderen?

 • meer ‘levendige’ site
 • meer ‘mijn stijl’
 • overzichtelijker menu
 • een site welke meer uitnodigt tot ook nog even ‘dat andere artikel te lezen
 • geen blogs missen, mogelijkheid tot inschrijven
 • reactie geplaatst onder een blog, nu ook CommentLuv zodat we ook jouw laatst gepubliceerde blog kunnen zien( dit is vooral interessant voor collega-bloggers)

Wanneer online?

Wanneer de nieuwe website online gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar er zijn een aantal grote stappen gemaakt waardoor het wel allemaal steeds concreter wordt.  Mijn blogverjaardag hebben we niet gehaald, maar ik hoop nog deze zomer te shinen met een nieuwe ‘outfit’. Gelukkig heb ik hulp!

Wat moet blijven, wat mis je?

Bij een nieuwe website hoort ook een kritische blik op wat er nu allemaal gepost wordt. Wat voor soort categorieën lopen goed, welke minder? Welke onderwerpen spreken aan? Wat vind ik zelf leuk om erin te houden?

Ik zou het echt super fijn vinden als ik van jullie ( volgers, lezers, collega-bloggers) input mag ontvangen:  wat vind je leuk om te lezen en vooral te blijven lezen, wat mis je nog, waar zou je willen dat ik vaker over schrijf, welke categorie/onderwerp vind jij het minst interessant? Het zou enorm helpen om Coffee and Kids op deze manier steeds weer een stapje te laten groeien en beter te maken. Daarnaast schrijf ik natuurlijk het liefst blogs, waarvan ik weet dat jullie ze ook leuk vinden om te lezen, dus kom maar op!

Heb je input, let me know op een manier die jij prettig vindt. Spreek me aan, plaats een reactie onder de blog, reageer via Facebook of Instagram óf stuur me gewoon even een mailtje op mathilde@coffeeandkids.nl

Ik kan nu al niet wachten op de nieuwe website! Hoop dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik…

Thanks alvast voor jullie input!

Liefs Mathilde

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1