Coffee and Kids is on a break!

De koffers zijn ingepakt, veelal met zomerse items en de zonnebrand staat klaar. Tijdens deze vakantie heb ik mij voorgenomen ook echt even niet bezig zijn met social media en mijn laptop, maar te genieten van onze family vacation. Coffee and Kids is on a break! 

Vakantie = Offline

Ik heb er al eens eerder een blog over geschreven, die telefoon is veel te vaak in mijn handen… Deze vakantie ga ik dus echt even helemaal uit…. Is dat slecht voor mijn blog? Ga ik ineens minder Instagramvolgers hebben? We zullen zien. Belangrijker is dat ik even 200% aandacht ga hebben voor onze family vacation. Genieten in de Spaanse zon samen met mijn gezin én Opa, Oma, schone zussen, zwagers en lieve nichtjes. Heerlijk!

Natuurlijk vind ik het ook wel gewoon erg leuk van alles te delen, dus misschien wat kleine updates via Instastories en volg je dat niet….. Na de vakantie ga ik zeker een leuke fotoblog delen met jullie, want mijn camera thuis laten dat kan ik zeker niet.

Off we go!

Terwijl de meeste van jullie zich nog even omdraaien in bed, rijden wij nu richting het vliegveld om te boarden richting Zuid-Spanje. De kindjes zijn super enthousiast dat ze met het vliegtuig mogen. Lang leve de aangepaste regels van Ryan Air dat er bij de handbage nu los van een koffertje ook een rugzak/handtas mee mag, scheelt zo veel!

Dus lieve lezers, ik zeg fijne vakantie en tot volgende week!

Liefs Mathilde

Disclaimer: blog welke online komen gedurende mijn vakantie zijn vooraf ingepland. Mijn laptop is echt thuis gebleven 😉

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Oooh heerlijk !! Groot gelijk !! Op naar genieten onder de zon !! Enjoy !! 🙌🎈🤗🌞

  1. Ooooh het was zo fijn!! Echt genoten :).

   Liefs!

 2. Beantwoorden

  Fijne vakantie! Geniet er lekker van!!

  1. Dank je! Hebben zeker genoten! Zal snel de vakantie plog online zetten! Liefs!

 3. Beantwoorden

  Geniet er maar dubbel en dik van! :*
  Ik had vorig jaar vanalles ingepland enzo en was in Italië dan ook af en toe aan het bloggen op Husband’s laptop. Nu stel ik me al een tijdje de vraag of ik het niet eens een weekje zo kan laten deze zomer… 😉 Groot gelijk heb je! 😉

  1. Het was zo genieten Anneke! Ik zou zeker adviseren deze zomer hetzelfde te doen. Ik ga het in ieder geval weer doen maar dan 2 weken ;)…. En af en toe even spieken mag best toch?
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1