Oproep: Kidsproof Coffee hotspots gezocht

I need your help!

Coffee and Kids ben ik gestart om naast de persoonlijke blogs die ik deel en leuke dingen zoals binnenkijkers, kidsdashion, DIY etc., ook om leuke kidsproof hotspots te delen. En dan wel de ‘hippe’ plekjes waar je van een heerlijke cappuccino (of wijntje 😉 ) kan genieten en dan gewoon je kids mee mag nemen.  Waar plek is voor je kinderwagen, waar een leuk kinderhoekje is, waar er op de kaart ook aan de kleintjes wordt gedacht.  Ik doe dit voor jullie, maar ook graag mét jullie!

1 cappuccino en een kinder-cappuccino graag  #myfavoriteorder

Lunchroom Nieuwland, still love it! Lunchroom Nieuwland, still love it!

Er is meer dan Tilburg

Ik heb nog wat leuke plekjes op het oog in omgeving Tilburg, maar zou het ook zo leuk vinden om de regio wat te vergroten. Dat kan ik echter niet alleen……. Jep, mijn week bestaat helaas ook maar uit 7 dagen.  Daarvan werk ik er ook nog ‘gewoon’ 3 en de overige dagen race ik naar het schoolplein, haal ik boodschappen of sta ik in een zwembadkantine.  Het her en der koffie drinken schiet er dus de laatste tijd een beetje bij in. En ik geloof dat ik jullie niet bepaald inspireer met de kidscorner en cappuccino van de zwembadkantine…..

Oftewel……… Jij, ja jij: mama die nog wel lekker de tijd heeft/neemt/maakt om met haar kinderwagen erop uit te gaan of met de kids aan de hand.  Waar ga jij naar toe, wat is jouw kidsproof hotspot?! I wanna know en die andere mama’s vast ook!

Mail naar Coffee and Kids

Jouw favo kidsproof Coffee hotspot hier in de picture, mail me mathilde@coffeeandkids.nl. We maken er dan samen een leuke #kidsproofhotspot-blog van :).

Bron:pinterest Bron:pinterest

Ben heel benieuwd in wat voor leuke hippe zaakjes jullie van je cappuccino of verse munt thee genieten.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1