Plog: Dag Sinterklaasje! The day after…

Dag Sinterklaasje daaaahaaag daaahaaaaag Zwarte Piet!!! Hoe leuk ik die Sinterklaastijd ook vind, die beste man uitzwaaien is ook wel weer fijn. Vandaag hebben de kinderen studiedag van school en genieten we van een rustige day after….

The morning after

Vanmorgen waren ze weer vroeg wakker, niet omdat de schoentjes gevuld waren maar natuurlijk omdat er gespeeld moest worden. Tegen de tijd dat ik uit bed kwam… (Jep, ‘s ochtends zijn het beste vrienden en kunnen ze goed een uur spelen zonder ruzie of gedoe) waren bij beide de nieuwe legoaanwinsten al in elkaar en moest papa eraan geloven om te ‘gamen’.  Samen hebben ze een Wii gekregen, wat ze echt onwijs cool vinden. Verder zijn er al wat spelletjes gespeeld, heeft Julie haar nieuwe beenwarmers naar ballet gelijk aangedaan, heb ik vanavond voorgelezen uit een nieuw leesboek en heeft James een toren gebouwd van zijn nieuwe bouwblokken. Flink verwend zijn ze dus.

*tekst gaat verder onder foto

The morning after pakjesavond

Uitwaaien!

Ik had vandaag ook echt even behoefte aan uitwaaien. Even die Sinterklaasdrukte eruit. We zijn lekker met zijn drietjes naar de duinen gereden (wat is het toch fijn deze mooie plek om de hoek te hebben) en hebben samen een frisse neus gehaald en daarna een lekker warme chocomelk mét slagroom natuurlijk.

*tekst gaat verder onder foto

Even samen uitwaaien na een spannende sinterklaasperiode

Pakjesavond – fotoverslag

Wij hebben een hele gezellige pakjesavond gehad en ondanks dat ik dacht niet te veel gekocht te hebben zaten we toch weer met 3 zakken voor onze neus (ook voor de volwassene hoor). Maar goed, Julie en James vonden het natuurlijk prachtig. Opa en Oma en Oom en Tante en ons lieve kleine neefje Dexx waren ook gezellig van de partij. Voor Dexx was het zelfs zijn eerste Sinterklaas, best speciaal! Gelukkig had Sinterklaas een passend shirtje in zijn schoentje gedaan ;).  Nog even terug kijken naar de foto’s van pakjesavond 2017 en dan zeg ik daarna heel graag tot volgend jaar!!!

*tekst gaat verder onder foto’s

Wat een verwennerij he! We hebben het heerlijk avondje ook heerlijk afgesloten zoals je ziet. En nu, back to normal life! Althans voor de kinderen dan, Kerst brengt een hoop minder spanning met zich mee.

En jullie mama’s ook ‘blij’dat Sinterklaas weer achter de rug is?

Morgen ga ik een hoop kerstinspiratie opsnuiven op het HEMA kerstevent, gelijk korte metten met die Sint. X-MAS here we come!

Liefs Mathilde

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1