Persevent PR4Kids, kidsfashion zomer 2018!

Ik heb mijn eerste blog nog niet geschreven voor Coffee & Kids en meteen mag ik al naar het persevent van PR4Kids! Hier kunnen bloggers de nieuwe zomercollectie van heel veel mooie kinderkledingmerken bekijken! Laat ik nou verzot zijn op kinderkleding, ik hoefde dan ook geen moment te twijfelen toen Mathilde me vroeg, alleen nog even vrij regelen….

Persevent + introductie Deal-75

We werden super ontvangen, met veel lekkers in de mooie showroom van PR4Kids. Vanuit PR4Kids was er een korte introductie over de zomercollectie en de wijzigingen in merken. Ook werden een aantal merken uitgelicht en was er een korte presentatie over Deal-75. Een mooi merk met onder andere leuke twinning jurkjes voor moeder en dochter.

Daarna was het tijd om zelf te neuzen en foto’s te nemen in de showroom waar alle merken die PR4Kids vertegenwoordigd hangen. Ik was echt onder de indruk, wat een mooie collecties, heerlijke frisse zomerkleuren. Ik kan echt niet wachten tot het weer mooi weer wordt! Het liefste had ik alles meteen meegenomen, wat heb ik nu heb zijn veel mooie foto’s, je lijst met wat ik allemaal wil hebben en een leuke goodiebag, waar Sofie (mijn dochter) heel blij mee was!

Het liefste had ik alles meteen meegenomen

Zeeman

Er waren een paar merken die er voor mij uitsprongen. Ik had voor het persevent gezien dat ze ook Zeeman vertegenwoordigen. Ik was echt benieuwd, kom hier echt nooit en kwam er achter dat dat dus niet zo slim is! Ik was echt positief verrast! Dit setje is echt iets voor mijn jongste dochter Benthe (1), schattig en stoer. En hoe leuk is de #unicorn trui voor de wat grotere meiden?!

Pimsa, een aanrader

Een nieuw merk voor PR4Kids, maar wat een beauty. Leuk weetje: de nog te lanceren zomercollectie van Pimsa wordt gemaakt in ons eigen Nederland (overige productie wordt in Turkije gedaan)! En deel van deze zomercollectie zal van biologisch katoen gemaakt worden. De zomercollectie was er nog niet, maar ik ben helemaal verliefd op de winteritems en deze zijn nog heel goed in het voorjaar te dragen. Hele mooie basics, super fijne stof met leuke twist in prints en teksten! Het is te krijgen vanaf maatje 50 t/m maat 110. Een brede range, daar hou ik van! Kan ik mijn dochters lekker laten twinnen! Ik heb meteen een leuk setje besteld. Kijk zelf wat je er van vindt, is het niet te schattig?

Super Rebel

Een merk dat ik niet kende, maar het viel meteen op. Super Rebel is echt een merk voor stoere jongens en meisjes. Felle kleuren, mooie materialen. Het valt echt op. Het is niet in kleine maatjes te krijgen, dus voor de wat oudere kids(mt 92-176). Maar de trui rechts komt zeker op mijn wishlist!

Like Flo

Ja, sorry het zijn vooral meiden kleren. Merk dat ik minder oog heb voor de jongenskleding. Dat is zeker een aandachtspuntje voor de volgende keer! Like Flo is voor mij een bekend merk, ze hebben altijd wel een paar leuke items in de collectie zitten. En de zomercollectie van  Like Flo is echt tof!

Mijn favoriet is het groene jurkje. Leuk met een slippertje, maar ook in het voorjaar met stoere boots!

Retour

Van alle merken die PR4Kids vertegenwoordigd is Retour mijn all time favoriet. Elke seizoen heb ik wel een paar items van dit stoere merk. Sofie draagt het altijd met veel plezier, mooie kwaliteit, net anders dan de rest en een lekker stoer. Wij vinden het leuk om verschillende stylen in de kast te hebben. Ik was dan ook super benieuwd naar de zomercollectie en ik zou de hele collectie wel willen hebben.

Ik kan niet kiezen wat mijn favoriet is, hier een kleine impressie!

Met deze kleding krijg ik meteen zin in vakantie! Ik zie Sofie er al in lopen op het strand. Krijgen jullie ook zoveel zin in mooi weer met al die mooie nieuwe collecties?

Liefs Mieke

Tags: , ,

Related Posts

by
Mama van Sofie (5) en Benthe (1). Gek op #genieten, #reizen, #kinderkleding en #interieur. Dat laatste gaat dit jaar helemaal goed komen, want we zijn ons eigen huis aan het bouwen. Balans houden is dan ook altijd een uitdaging!✨
Previous Post Next Post

Comments

    • M. Feenstra
    • 28 januari 2018
    Beantwoorden

    Leuk geschreven Mieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1