Free printable Milestone Cards: back to school!

Free printables zijn altijd leuk! En nu de zomervakantie er bijna op zit en we weer moeten gaan denken aan de eerste schooldag zijn de kaarten van Milestone wel zo leuk om het meteen mee vast te leggen!

De printables zijn wel alleen in het Engels, maar daarom niet minder leuk. Hier kun je de verschillende ‘grades’ vinden + de download van  de free printable!

Ook aan de kleintjes is gedacht! Gaat jouw kindje binnenkort voor het eerst naar de kinderopvang dan kun je onderstaand printable gebruiken.

Zo de mamarazzi’s kunnen weer aan de slag op de eerste schooldag! Veel plezier met leuke foto’s maken ;).

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1