Random Questions TAG: Ik vertel!

RANDOM QUESTIONS GENERATOR TAG

Een tijdje geleden werd ik door Karin van Mamasmeisje.com getagd voor de Random Questions Generator Tag (deze tag is bedacht door Merel van Lotus Writings). Ik vind een tag altijd wel leuk om in te vullen. Het koste me echter even wat tijd om er mee aan de slag te gaan, but I finaly did! Vandaag dus weer wat persoonlijke weetjes op de blog, lees je mee? 

Heb je liever hoge verwachtingen of lage verwachtingen?

Ik denk toch dat ik voor hoge verwachtingen ga. Als ik voor ‘lage verwachtingen’ zou kiezen, dan kan het in ieder geval niet tegenvallen. Maar ja, dat is ook wel weer heel erg in the safe zone. Wil je vooruit komen in het leven dan lukt dat niet vanuit de safe zone….. Liever dan toch wat te hoge verwachtingen en soms net niet haalbaar, maar wel geprobeerd!

Als je wist dat je nog maar een jaar te leven had, wat zou je dan doen?

Dit zijn altijd van die vragen die je denk ik pas kan beantwoorden als je zelf in de situatie zit… Genieten van iedere dag die je nog met je gezin, familie en vrienden hebt. Op wat voor manier? Ik heb werkelijk waar geen idee. Ik kan nu wel roepen, we gaan nog 1 keer met ons gezin naar Australië, maar misschien wil je wel genieten van alle kleine momentjes thuis, in je eigen omgeving.  Pfff, en nu liever geen wat als vragen meer hoor, think positive!

Ben je slimmer dan je ouders?

Als we naar scholing kijken, heb ik denk ik wel hetzelfde ‘niveau’ overgenomen van hen beide. Kijken we naar levenslessen, dan zullen zij me altijd een stapje voor blijven. Gelukkig kan ik daar ook weer van leren.

Kook je liever of geef je de voorkeur aan bestellen?

Wij bestellen denk ik 1x in de maand een keer een pizza, frietje of chinees. Gemak op een vrijdag of zondagavond. De voorkeur gaat dan toch uit naar koken. Maar dan wel het koken wanneer ik er de tijd voor heb of als er vrienden komen eten. Dan kan ik wel echt genieten van nieuwe dingen proberen, gezellig een wijntje erbij in de keuken, de tafel mooi opdekken en dan iets neerzetten wat geslaagd is.  Toch leuker dan bestellen ;)!

Hoe weet je of je verliefd bent?

Iets met vlinders in je buik, constant bij elkaar willen zijn, smiling all day, thinking of you

Ben je opgeruimd of rommelig?

Mag beide ook? Kan eigenlijk niet he…. Ik ben op zich wel opgeruimd, maar niet heel erg gestructureerd… Ik krijg geen rust als overal iets ligt, maar ik heb ook geen vaste poets of wasdag ofzo. Ik doe die dingen allemaal tussen de bedrijven door. Soms blijven daardoor dingen liggen die ik dan weer 1x in de zoveel tijd grondig aanpak. Ik ben wel zo opgeruimd dat als er visite komt die nooit zullen denken, wat een rommelhuis. Dat ruim ik dan toch even snel weg.

Zou je liever rijk en lelijk zijn of arm en mooi?

Als je heel rijk bent, kun je van je lelijke ik toch ook wat moois maken….haha.  Nee, denk toch arm en mooi.  Als je je niet goed voelt over jezelf dan kun je nog zo rijk zijn, iedere dag kan dan een struggle met jezelf zijn.

Wat is je verschrikkelijkste ervaring in een restaurant?

Ik heb niet echt een verschrikkelijke ervaring gehad in een restaurant, wel wat momentjes dat je denkt serieus…..

-sorry, het brood is op

-we hebben geen garnalenkroketjes meer (adverteren garnalenkroketjes als specialiteit)

-geen pasta pesto bij de Italiaan

-naast een tv-scherm met ‘open haard’ en bediening die verontwaardigd is over het feit dat wij het over een tv-scherm hebben en niet over ‘het mooie plekje bij de haard’

-vooruit, mijn grootste ‘ergernis’ op een terras of bij een restaurant is het niet meenemen van lege glazen.

Wat is het beste deel van je dag?

Ik heb er twee…. Coffee o’clock en Wine o’clock

Heerlijk als ik rond tienen of na het avondeten even een lekkere cappuccino kan drinken of als ik ‘s avonds een wijntje pak. Op donderdagavond als mijn weekend begint smaakt hij het beste. Vooral als je besluit dat Prosecco niet altijd een special occasion nodig heeft.

Nee, stop! Nu ik zo eens nadenk is mijn beste moment van de dag het moment 5 minuten voordat ik slapen ga….. Ik loop dan beide kinderkamers nog even op en kijk naar mijn slapende kinderen. Een aai, een kus, een glimlach, ik ben gelukkig met dit moois.

Ga je liever onder de douche of in bad?

Ik heb geen bad, boehoeeeee!!! Douche is sneller, maar een bad is zó relaxed. Daar kun je ook echt even een momentje me-time van maken. Als we op vakantie zijn, of ergens een overnachting hebben dan hoop ik ook altijd dat er een fijn bad is. Afgelopen januari tijdens ons weekendje Ardennen hadden we een prachtbad! Als (als) we ooit nog gaan verhuizen dan zou ik zoiets in onze ouderslaapkamer echt helemaal zien zitten! #dreambig

Bedankt voor de tag, Karin! Bij deze vraag ik Dewi van Firma mama, Kelly van Mrs.MamaKelly en JJ van EloraMamalifestyle om deze tag in te vullen.

En jij, rommelkont of opgeruimd persoontje? Ik lees graag je reactie op deze of een andere vraag uit de tag in de comments of op FacebookInstagram

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Leuke tag! Ik ga deze bewaren, bedankt voor het taggen! X

  1. Leuk Dewi, ben benieuwd! Liefs!

 2. Beantwoorden

  Leuk om te lezen 🙂

  1. Thanks Marieke,
   Heb jij em al gedaan? Anders…..bij deze invited ;).
   Liefs Mathilde

 3. Beantwoorden

  Beetje late reactie, want je had me al veel langer getagd maar leuk dat je hem hebt ingevuld! Die vraag over wat je zou doen als je nog maar een jaar had, vond ik ook een lastige. Ik zou het eerlijk gezegd ook niet weten, behalve waarschijnlijk proberen zoveel mogelijk te genieten 🙂

  1. hahaha geen probleem hoor. Busy mom toch ;).

   Thanks voor je reply. Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1