Review + Kortingsactie: Kaya Sieraden

Of ik iets moois uit wilde zoeken voor een review op mijn blog? Na even rond geneust te hebben op de betreffende site dacht ik….. heel graag! Maaaaaar ik dacht ook…. En mijn lieve lezers dan? Lees mee over mijn ervaring met Kaya Sieraden en check de unieke kortingscode (speciaal voor Coffee and Kids lezers)!

Kaya Sieraden

Kaya sieraden is ontstaan waar veel bedrijven starten, je bent naar op zoek naar een product en kan het niet vinden… dan maak ik het wel zelf! Precies dat is wat Tanja deed! Haar dochter Kaya wilde dezelfde armband als haar mama, nergens te vinden. Kaya Sieraden was geboren!

Tanja is in 2012 met Kaya Sieraden gestart. Haar droom? Betaalbare mama-dochter sieraden van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Ondertussen beperkt de collectie sieraden zich niet meer alleen tot mama-dochter sieraden, maar is er super veel keuze in armbanden, oorbellen, kettingen. De meester sieraden kun je door middel van een bedel ook personaliseren. Je kunt dan je naam of die van je kinderen laten graveren.

Kaya Sieraden geeft terug

1 van de dingen die Tanja belangrijk vond bij het starten van haar business is ‘iets terug geven’.

“Het klinkt misschien als in een Miss World verkiezing, maar na tien jaar gewerkt te hebben voor een multinational wil ik ook wat terug doen.”

Via Eduki, een erkende stichting doneert Tanja per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Wil je daar meer over weten, klik dan op Giving Back.

Zilveren Mama-dochter armbandjes

Wat heb ik uitgezocht? Er is echt super veel keuze, wat het kiezen wel extra moeilijk maakte :). Omdat Kaya Sieraden ontstaan is vanuit het idee mama-dochter sieraden besloot ik iets te kiezen wat mooi zou zijn voor Julie en mij samen. Ik heb een zilveren(925) armbandensetje gekozen met het bekende ‘infinity’ teken en een mooie zoetwaterparel. De gedachte achter het ‘infinity’ teken vind ik erg mooi. Ik draag hier eigenlijk ook altijd een ring van.  Het armbandje is verder heel basic, maar past juist daarom mooi bij alles. Er zit een verlengkettinkje aan dus past altijd.

Ik heb het armbandje aan Julie gegeven en ze vond het prachtig. Misschien vond ze nog wel mooier dat ze nu dezelfde armband heeft als mij.

“Nu kan iedereen zien dat wij altijd samen zijn”, aldus Julie.

Bestellen en verzenden

Ondanks dat het handgemaakte producten zijn is Kaya sieraden wel in staat om de volgende dag al te kunnen leveren! De sieraden worden geleverd in een mooi zijden sieradenzakje met zilverpoetsdoekjes en een kaartje erbij hoe je je sieraad het langst mooi houdt. Handig van het sieradenzakje is dat je het dus eventueel ook gelijk kado kunt doen. Voor verdere details omtrent bestellen,verzenden, retouren wil ik je naar de pagina van Kaya Sieraden verwijzen.

Voor jou, lezerskorting!

Heel leuk van Tanja dat ik wat mocht uitzoeken, maar ik wilde ook graag iets aan mijn lezers kunnen aanbieden. Toch de brutale vraag gesteld of dat ook mogelijk was…… en ja hoor, dat vond ze een erg leuk idee. Dus, bij deze: Ik mag jullie een korting aanbieden van 15% op je aankoop!

 Let wel op, deze is geldig tot 14 mei 2017

Zouden jullie zelf ook een mama-dochter sieraad of een gepersonaliseerd sieraad dragen?

Liefs Mathilde

Note van de redactie:Voor deze review heeft Coffee and Kids producten ontvangen.

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  mooi zeg! Ik vind de collectie erg mooi 🙂 ik onthou de kortingscode!

  1. Hoi Johanna,

   ja he! Tot haf mei is de kortingscode beschikbaar 🙂

   Liefs Mathilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1