Review Shoesme outdoor sandalen + aankondiging winactie!

Heb jij outdoor sandalen? Mijn modehartje gaat er meestal niet erg hard van kloppen… Maar ja, ze zijn wel handig……toch? Wij namen de outdoor sandalen van Shoesme mee naar Spanje voor een uitgebreide review. Lees hier verder of HANDIG wint van HIP….

Shoesme outdoor sandalen

Heel eerlijk…. Mijn modehartje gaat niet echt harder kloppen als ik het type outdoor sandaal zie. Doe mij maar een leuk fijn sandaaltje met veel kleurtjes, schattige bandjes, het liefst nog wat pompoms én voor de boys volstaat een mooie lederen sandaal. Maar met een vakantie en zomer in zicht vond ik het toch wel interessant om de Shoesme Outdoor Sandalen eens te reviewen.  Een weekje voor de meivakantie zocht ik bij de conceptstore van Shoesme in Tilburg voor Julie en James een paar outdoor sandalen uit.

En ik had het kunnen weten….. Shoesme zou Shoesme niet zijn als ze ook van deze wat grovere sandalen een feestjes hebben proberen te maken. Er is genoeg keuze! Denk aan diverse prints, zoals panter, camouflage of aztec print. Ook zijn er mooie basiskleuren die dan wel even de Shoesme handtekening krijgen door middel van de kenmerkende felgekleurde zool.  Dat maakt het gelijk lekker stoer.

Voor Julie hebben we de Shoesme Outdoor sandaal champagne SHM uitgezocht. Voor Julie hebben we de Shoesme Outdoor sandaal champagne SHM uitgezocht. Voor James hebben we de Shoesme Outdoor Sandaal Jeansblauw uitgezocht. Voor James hebben we de Shoesme Outdoor Sandaal Jeansblauw uitgezocht.

Pasvorm

Net als de schoenen van Shoesme hebben ook deze sandalen een goed voetbed. Omdat er op 2 plaatsen klittenband zit kun je de sandaal goed laten aansluiten aan het voetje van je kind. Ik moet zeggen dat je om de hiel dan ook genoeg steun hebt. Je hebt hier niet dat ‘flapper’ effect wat je wel eens ziet als de enige sluiting een dun riempje om de enkel is. De kinderen lopen er graag op en ik zou ze er gerust de avondvierdaagse op durven laten lopen.

Note: Waar ik bij het kopen van schoenen altijd ruimschoots rekening houdt met de minimale cm groeiruimte, doe ik dat bij sandalen liever niet….

Ten eerste niet omdat ik toch wel ervaar bij veel ruimte bij de tenen dat de kinderen sneller struikelen over die ‘flap’. 

Ten tweede, het oog wil ook wat….. ik vind het gewoon niet mooi, zoveel groeiruimte bij een sandaal.

Julie draagt schoenmaat 30, maar sandaalmaat 29 Julie draagt schoenmaat 30, maar sandaalmaat 29 James draagt schoenmaat 26, maar sandaalmaat 25 James draagt schoenmaat 26, maar sandaalmaat 25

Gebruiksgemak

Zo, that’s where the handy part comes in! Laten we het vooral eens hebben over hoe ik het gebruiksgemak van deze sandalen ervaar. Want laten we wel wezen….. daar moeten deze sandalen het gewoon van hebben.

De pluspunten van de Shoesme Outdoor sandalen op een rij.

  1. klittenband
  2. dikke zool
  3. pasvorm
  4. waterproof
  5. modderpoof
  6. zandproof
  7. had ik al gezegd WATERPROOF?!

Wie wil er nu geen kind dat gewoon lekker zelf zijn sandalen uit en aan kan trekken zonder geklooi met een dun klein gespje? Lang leve de klittenbandsluiting. Gooi de waterschoenen en laarzen maar overboord als je gaat inpakken voor je vakantie! Omdat deze sandalen waterproof zijn én een stevige dikke zool hebben staan mijn kinderen hiermee in de zee, in een beekje vol kiezels én lopen ze ermee op een bospad. Vies geworden van de modder? We spuiten ze gewoon even af!

Handig of Hip

End of story….. ik ben om! Met de outdoor sandalen aan de voeten van mijn kids heeft deze mama noooooo stress! Ik kan gewoon rustig op mijn terrasje blijven zitten als Julie en James door wat fonteintjes willen rennen. Ey who cares als je sandalen nat worden….. Ikke niet!

Conclusie: misschien wat minder hip, maar het gebruiksgemak van deze sandalen is echt top. En als je je kinderen ziet genieten omdat ze, zoals James zegt: :”een vet coole ‘complas’ heeft” en Julie straalt met haar: “WAUW gouden sandalen!”, ik zeg je, dan wint handig van hip! Deze sandalen staan volgend jaar weer om mijn summer MUSThaves! 

En jij? Al jaren fan en ook aan de outdoor sandalen of toch liever alleen het ‘fijne’ sandaaltje aan de voetjes?

Liefs Mathilde

Ps1: Confessions…. Who said you can’t have both… Ik shop tzt vast ook nog een heel hip exemplaar voor onder dat ene leuke rokje. Iets met een platformzool, goud en zomers gevlochten touw, zoals deze!

PS2: WINACTIE!!! Jij, ja JIJ, kan ook een paar outdoor sandalen naar keuze winnen! De winactie komt aanstaande zaterdag online dus nog heel even geduld…..


Disclaimer: Voor deze review heb ik producten mogen ontvangen. Echter kun je er vanuit gaan dat de review volledig berust op mijn eigen mening en ervaringen met het product.


Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Wat zijn ze leuk. Ik wist niet dat shoeme ook sandalen had. Ik doe zaterdag dan ook zeker een poging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1