Review: Tuby badcape

Review Time! Innovatieve ideeën die het leven van een mama makkelijker maken, daar houden we van. Dat het een kunst kan zijn je natte baby uit zijn badje te tillen zonder zelf kleddernat te worden is een feit. Tuby heeft daar iets voor bedacht …… de Tuby badcape! Contributer Fientje is mama van de 5 maanden oude baby Moris en mocht testen of deze badcape het leven van de mama’s makkelijker maakt!

Review Tuby badcape

Alweer bijna vijf maanden terug werd ik mama van super schattige baby boy Moris. Met een zoon van negen en een dochter van zes was ik inmiddels alweer uit alle babyspullen en merk ik ook dat er weer veel nieuwe handige producten op de markt zijn die het mama’s net iets makkelijker maken. 

Een van Moris zijn favoriete dingen is zijn bad ritueel, maar helaas zien de badkamer en ik er na dit spetter avontuur een stuk minder charmant uit. Het is best wel een handigheid die je moet hebben om een baby uit bad te halen en in een handdoek te wikkelen zonder zelf onder het schuim en water te zitten.

Gelukkig mocht ik een review schrijven over de Tuby Badcape (winnaar Baby Innovation Award 2018). Ik mocht kiezen uit drie modellen, die alle drie even leuke waren; chimpansee, koalabeer of pandabeer. Moris mocht natuurlijk kiezen en koos voor de Panda, de grijze variant voorzien van een capuchon met panda oortjes.

De Tuby badcape
Toen het pakketje eenmaal binnen was kon het testen beginnen. De Tuby is een  superzachte badcape waar je je kindje heerlijk in kunt wikkelen na zijn of haar badje, voorzien van een capuchon met leuke oortjes wat deze cape een extra leuk detail geeft. Maar de Tuby is meer… Aan de badcape zit een handige flap die verzwaard is doormiddel van een pootafdruk. Deze flap gooi je over je schouder, waardoor de badcape voor je lichaam hangt en ook blijft hangen! Hierdoor kun je je kindje uit bad pakken en gelijk lekker warm in de badcape wikkelen zonder zelf nat te worden… ideaal!

 

Moris en ik zijn fan! Dit soort producten maken het mama zijn net even wat handiger.

Liefs Fien!

Ps. Koop je de Tuby Badcape in de winkel dan kost hij €29,95. Hij is zijn prijs meer dan waard!

PS2. : Denk je nou ook wat een handig ding!  Houd de blog in de gaten op Social Media want we gaan er 2 weggeven!


Voor deze review heeft Coffee & Kids een badcape ontvangen. De review is geschreven na een uitgebreide testperiode door contributer Fientje op basis van haar persoonlijke ervaring met het product.

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1