Share a Perfect Day 2017! Win tickets!

Share a perfect Day is hét dagje uit voor jou en je vriendinnen. Het evenemententerrein van de Beekse Bergen verandert het 30 juni en 1-2 juli in een festivalterrein voor dames die een Perfect Day willen! Top artiesten als Kensington, Miss Montreal, Guus Meeuwis, maar ook Ryan Marciano en Sunnery James staan klaar om er een feestje van te maken!

Workshops, shoppen, proeven

Zin om lekker te shoppen, eten, te proberen ook dat kan allemaal! Wat dacht je van een workshop van styliste Danie Bles of ben je in de ban van handlettering, vraag je je af hoe je dat perfecte cappuccinohartje maakt, mindfullness kunt zijn…. allemaal workshops voor!

Er zijn te veel leuke artiesten, workshops, proef en ervaarmomentjes om op te noemen en het beste is dat je gewoon even snel je agenda pakt, je vriendinnen belt en samen naar Share a Perfect Day gaat!

Win 2 tickets voor een dag naar keuze!

Ik sta al te popelen om een dagje naar Share a Perfect Day te gaan! Lucky me dat het  bijna op de fiets te doen is :). Leuk is dat ik mag sharen!! Coffee and Kids mag 2 tickets weggeven voor een dag naar keuze!

Kans maken?

  • Like Coffee and Kids op facebook
  • Like Share a Perfect day op facebook
  • Reageer in de reacties onder de facebookpost welke vriendin jij mee wilt nemen en waarom.
  • Vrijdag 23 juni maak ik de winnaar bekend op Facebook!

Zie ik jullie daar?

Liefs Mathilde

Tags:

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1