Shoplog(budget): Zeeman!

Ik weet het….het is geen Fashion Friday, maar deze shoplog kan ik jullie niet onthouden. Daarbij als ik hier een week mee wacht,  grote kans dat het weg is. En dat zou zonde zijn, want ik shopte vandaag een paar super leuke shirts bij de Zeeman voor de kids. Zie het maar als een tip van de dag ;).

Shoplog

Zoals zo vaak met dit soort winkels ging ik naar binnen voor iets anders….Echter viel mijn oog op een heel leuk t-shirt voor James. Die kon ik echt niet laten hangen! Gelijk ook nog even tussen de rest van de jongenskleding gekeken en er zaten nog een paar shirts tussen die ik erg leuk vond. 

Wat kocht ik?

Voor James

Onderstaand de shirts en trui die ik gekocht heb voor James. De 2 t-shirts vind ik echt super leuk, goede print en fijne kleur! De longsleeve is in de categorie hebben we nog nodig en leuk printje. De trui lijkt me ideaal voor het voorjaar. Hij is namelijk niet zo dik en stijf. Ik denk dat we deze met een spijkerblousje eronder gaan dragen.

Voor Julie

Bij de meisjes vond ik de keuze wat minder, maar ik zag 2 leuke t-shirts. Simpel, maar het donkerblauwe shirt had een mooi detail en het witte shirtje een leuk werkje in het stofje.  Ik denk dat beide shirts heel leuk zullen staan onder een spijkerjasje.

Maat

Ik koop inmiddels maat 98/104 voor James. Maat 98 zit nu echt perfect, maar met het oog op de kleding die ik nu al koop voor voorjaar/zomer kies ik steeds vaker 104. Zeker als een shirt mooi smal valt kan hij het al goed hebben. Julie zit in 116, maar voor deze 2 shirts koos ik toch 122/128. Heel langzaam gaan we toch de kant van 122 op. Voor broekjes blijf ik bij beide  nog steeds wel op 98 en 116 als max zitten. Het zijn kleintjes voor hun leeftijd :).

Quanta Costa?

Geloof het of niet, maar dit fijne stapeltje kleding kost maar € 21,-!!  De t-shirts zijn € 3,-. stuk en de trui is €6,- . Dan weet je gelijk hoe ik wat duurdere kinderkleding qua aanschaf ‘combineer’.  Met af en toe een aantal hele leuke budget proof items zoals deze dus ;).

De ervaring leert dat ‘leuke’ dingen snel weg zijn dus als ik je op ideeën heb gebracht zou ik niet te lang wachten met een bezoekje aan de Zeeman.

Ik kwam gisteren helemaal blij terug van mijn shoprondje. Kun jij ook zo blij worden van dit soort spontane budget aankopen?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1