Speelgoed Review (video): Pomsies

De Pomsies zijn super schattige wollige katjes die je om je tas, pols of zelfs je knot kunt draaien. Zo kun je je nieuwe lievelingsdier overal mee naar toe nemen. De pomsies zijn interactief en hebben wel 50 verschillende manieren van reageren.  Julie bofte en kreeg een Pomsie toegestuurd voor een review, kijk meer naar haar video en zij vertelt je alvast wat er zo leuk is aan een Pomsie

Review Pomsie

In deze video laat Julie zien welke verschillende gemoedstoestanden haar Pomsie heeft, o.a.: honger, vrolijk, ziek, SUPER blij. Via haar neusje en hoofdje kun je daarop reageren en voor haar zorgen. Al met al zijn er wel 50 verschillende interacties mogelijk!

Alleen al de reactie van Julie toe ze het pakketje uitpakte is het kijken van de video waard… OMG, Cutieeeeeee (en nee, dit was absoluut niet ingefluisterd…. Net als de review, die is volledig van Julie. Aan mij de eer om te filmen en de vlog klaar te zetten. Kijk mee!

Video

 

Wil jij ook een Pomsie?

De Pomsies zijn natuurlijk super leuk en als Julie er nu niet al een had gehad was deze zonder meer op het verlanglijstje gekomen voor haar verjaardag. De Pomsie familie bestaat uit: Patches, Blossom, Boots, Pinky, Speckels, Snowball en ze zijn vanaf eind augustus te vinden in de volgende winkels voor een prijs van 19,99: Blokker, Intertoys, Top1Toys en Bol.com.

Geen verjaardag meer op de kalender de komende maanden, voor 5 december zal het ook een leuk kado zijn!

Liefs Mathilde & Julie


*Voor deze review kregen we een Pomsie toegestuurd.

 

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Super cute! Heb ik mijn meiden nog helemaal niet over gehoord, maar wat zullen ze ze leuk vinden!
  Liselotte onlangs geplaatst…Oh nee daar is ie weer… Flip de beerMy Profile

  1. Beantwoorden

   Hoi Liselotte,

   Ja dat is echt een schattig ding hoor! Zeker een Sint tip 😉 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1