Wordt het een jongen of een meisje?

Whiehooeeee het is weer bolle-buikjes-tijd! Nope…… not for this mama, maar wel voor mijn lieve schone zusje!! Zij en mijn schoonbroer verwachten samen hun eerste kindje, echt super leuk! Dat betekent dat ik weer (Ik heb al 2 überschattige kleine nichtjes) tante ga worden van een klein mensje. Wordt het een jongen of een meisje? Zo benieuwd!

Tante Tilly

Echt super leuk dat we weer een klein neefje of nichtje mogen gaan verwelkomen in de familie. Ik heb al 2 hele lieve nichtjes Faye en Lola, maar daar mag best nog een klein knuffeltje bij. Julie en James zijn ook erg geïnteresseerd in de komst van hun neefje of nichtje en als ze de kans krijgen dan willen ze even ‘luisteren’ naar de baby in de buik van hun tante.

Julie zal straks maar wat graag de grote helpende nicht zijn en James is dol op kleine kindjes. Hij zet zijn schattigste stemmetje op en maakt een ‘babypraatje’. Heerlijk! Oh en deze mama is ook dol op kleine babyknuffeltjes!

Neefje of Nichtje

Ja en dan is daar natuurlijk de vraag wordt het een jongen of een meisje?  Wijzelf wilden tijdens beide zwangerschappen weten wat ‘het’ werd. Alleen al voor het praktische van het inrichten van het kamertje, babykleertjes, kadootjes en de naam vond ik dat heel fijn en leuk om te weten. Maar goed, nu hebben wij het niet voor zeggen…

Boy or Girl

BUT, lucky us! Mijn schoonzusje en schoonbroer willen het zelf ook weten én houden het niet geheim. Vandaag is de 20-weken echo.  Naast natuurlijk de belangrijke checks of het kindje in orde is, goed groeit en de zwangerschap voorspoedig verloopt, kan er dan op de echo ook gezien worden of James de komende jaren de enige stoere boy van de familie blijft of dat hij versterking gaat krijgen.

Gender Reveal Party

Tegenwoordig zie je steeds vaker Gender Reveal party’s.  Er wordt groots uitgepakt of je houdt het klein, maar in ieder geval maak je het geslacht van de baby bekend in het bijzijn van familie en vrienden. Vanavond aan ons de beurt om te horen of we een neefje of nichtje gaan krijgen. Uiteindelijk maakt ons natuurlijk helemaal niks uit, want er is maar 1 ding het allerbelangrijkst en is dat het kindje straks gezond ter wereld komt en zijn mama ook goed uit de bevalling komt, hoe cliché ook.  Maar los van alle serieuze zaken zijn we natuurlijk wel mega benieuwd!!!

We tellen af, de cadeautjes liggen klaar, waiting for pink or blue….

Liefs Mathilde

team blue 😉

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1