Thank you Mama to the Max!

Schrijven en ervaringen delen vind ik al heel mijn leven leuk, het is een terugkerend iets. Na enige tijd Marjon van MAMA to the Max en andere (mama)bloggers gevolgd te hebben, dacht ik… just give it a try, dit vind jij leuk! En Marjon….die gaf mij gewoon de kans om het te gaan proberen, gastblogger voor MAMA to the Max!

MAMA to the Max

Na een aantal maanden had ik de smaak flink te pakken en werd ik zo ‘blij’ van bloggen dat ik een stapje verder wilde gaan en niet alleen die ene keer in de maand wat wilde delen. Ik wilde mijn eigen blog opzetten. Kan dat wel, vroeg ik Marjon? “Ja, natuurlijk! Je moet doen waar je blij van wordt,  je moet doen wat jou die sparkle geeft. Daarnaast kun je ook gewoon gastblogger blijven.” Dat gaf me het laatste duwtje in de rug, Coffee and Kids was geboren!

Inmiddels heb ik ruim een jaar voor MAMA to the Max geblogd en naast mijn maandelijkse blogs heb ik ook af en toe een review of mom’s talk mogen schrijven. Super leuk allemaal, maaaaaar mijn dagen zitten vol: ik werk 3 dagen in de week, mijn gezin met 2 jonge kinderen vraagt tijd, Coffee and Kids vraagt veel tijd. Waarschijnlijk hoef ik het jullie niet te vertellen…. als mama zitten je dagen snel vol. Hoe houd ik alle ballen omhoog?

Ik begon over te lopen…..mijn hoofd liep over en ik moest keuzes maken. Natuurlijk lijkt 1 blog per maand prima te doen, maar op de een of andere manier schrijf ik voor MAMA to the Max anders dan voor mezelf. Ik heb het gevoel een breder publiek aan te  moeten spreken, een algemeen onderwerp te moeten hebben, MAMA tot the Max is zo groot, heeft zo veel lezers, dat moet wel goed zijn! Voor mezelf lag de lat dus hoog. Dan is er natuurlijk nog het contact met de andere gastbloggers en redactie, super leuk en gezellig, maar nog meer contacten om te onderhouden terwijl ik soms mijn eigen vriendinnen al te kort doe.

Ik heb dus besloten om te stoppen met mijn gastblogs voor MAMA to the Max. Wellicht was je al opgevallen dat er de afgelopen 2 maanden geen  #mttmblog online is gekomen. Ik vind het aan de ene kant heel jammer, want het is super om bij te mogen bijdragen aan zo’n mooie Mama Lifestyle blog, ik was trots om mijn MAMATOTHEMAX ‘stamp’. Aan de andere kant heeft het me meer rust gegeven en dat is wat ik even nodig had.

Thank you MAMA to the Max!

Dus….. het hoofdstuk MAMA to the Max is voor nu afgesloten, maar ik ben Marjon enorm dankbaar voor de kans die zij mij heeft gegeven en wat er daardoor allemaal op mijn pad is gekomen!

Lieve Marjon, als je dit leest, nogmaals bedankt voor je vertrouwen en je adviezen!

Blogs MAMA to the Max

Wat heb ik het afgelopen jaar dan allemaal geschreven voor MAMA to the Max? Ik zet ze nog even op een rijtje voor je, wie weet vind je het leuk deze nog eens te lezen :).

 1. Waarom trouwen met kinderen zo mooi is!
 2. Date night, hoe vaak gaan jullie?
 3. Mama zijn is niet altijd leuk
 4. Laat jij je kind alleen?
 5. Werken of thuisblijven
 6. Hulde aan de oppasoma’s en opa’s
 7. Wachten of toch inleiden?
 8. Broer en Zus, ruzie en een kus
 9. Wanneer komt de volgende
 10. Hulpmoeder, Jeej of Neej?
 11. Mama’s kunnen niet ziek zijn. Of toch wel?
 12. Ben ik telefoonverslaafd? Afspraken met mijn dochter
 13. Hoe kun je uitslapen met kinderen?

Wat vond jij de leukste of mooiste blog om te lezen?

Liefs Mathilde

PS.1. Ik blijf Marjon natuurlijk lekker volgen. Ik kan niet genoeg krijgen van de pinterest perfect plaatjes op haar Instagram ;). #onetofollow

PS.2. Deze dag heb ik in ieder geval nog mee kunnen pikken, de bloggersdag van MTTM!

Tags: ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Wat ben je toch een lieverd! Jouw blogs waren altijd een feestje om te lezen. Je mag trots zijn op jezelf. De stap nemen een eigen blog te beginnen is enorm groot. And you just did it!! Veel succes maar vooral plezier met bloggen. Ga zo door, je doet het super. Veel liefs van Marjon

  1. Dank je Marjon! Liefs

 2. Beantwoorden

  Ah jammer Mathilde, maar ik snap het wel, wij moeders hebben het idd maar druk en soms moet je dan keuzes maken!

  Je hebt er iig mooie herinneringen aan overgehouden en leuke dingen van geleerd!

  Ga idd zo door, want je blogs zijn altijd leuk om te lezen!

  Liefs Kelly

  1. Lief Kelly, thanks! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1