Party on! De Tom-Du zomercollectie is een feestje!

Party on! De zomer collectie van Tom-Du kinderkleding is een feestje. Eerlijk is eerlijk, ik kende dit kinderkleding merk niet, maar daar kwam vorige week maandag verandering in. Ik was uitgenodigd door PR4Kids om het pers-event van Tom-Du bij te wonen. Van leuke kinderkleding gaat mijn hartje altijd wat sneller kloppen dus deze uitnodiging is niet aan dovemansoren gericht….. Op naar Amsterdam! Natuurlijk breng ik verslag uit van deze leuke ochtend, kijk en lees je mee? 

Tom-Du Kinderkleding

Hoe is Tom-Du ontstaan?

Men neme een marktkraam op de Albert Kuijp, een moeder die snakte naar wat stoere kinderkleding voor haar 2 zoons (TOMas en DUstin) en een zwak voor Bretonse streepjes. 25 jaar later is Ingrid Lagendijk (eigenaresse Tom-Du) waar ze nu is. Ze heeft een concept op weten te zetten waardoor Tom-Du nu voor vele moeders (ja…shame on me that I didn’t know) een begrip is. De kleding staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft altijd een on-trend collectie.  Het shoppen van de Tom-Du kinderkleding doe je niet even tussen de bedrijven door. Nee, ondanks dat we tegenwoordig alleen maar roepen dat we het te druk hebben, is het zeker de moeite hier wel even tijd voor te maken.

Tom-Du Kledingparty

Een uniek concept waar het kopen van leuke kinderkleding gecombineerd wordt met een drankje, een hapje, met advies van een ervaren consulente die de laatste trends nog even met je doorneemt, kortom een gezellig avond waar je ook nog even gave outfit voor je kinderen shopt.

Meiden collectie Meiden collectie Jongen collectie Jongen collectie

Tuurlijk, online shoppen is echt wel heel handig op zijn tijd, zeker in het geval van geen tijd. Maar ikzelf blijf het gewoon fijner vinden om in real life te zien hoe een bepaalde kleur overkomt, hoe de stof voelt, hoe het model er echt uitziet i.p.v. slechts een foto. Als ik dan in mijn hand ook nog een lekker wijntje heb, mezelf parkeerkosten bespaard heb van een rondje stad en ondertussen met mijn buurvrouw of vriendin even kan kletsen en kan overleggen of ik nu voor het jurkje of het rokje zal gaan dan zeg ik al gauw, kom maar op met zo’n kledingparty.

De zomercollectie van Tom-Du

Ik heb me laten influisteren dat de consulentes hun collectie afgelopen zaterdag opgehaald hebben dus het shoppen kan beginnen

Wat voor een collectie kun je verwachten als je nu een kledingparty boekt? Nog steeds de Bretonse streepjes, maar ook neon kleuren, zomerse prints, aardetinten, monochrome én erg leuke badkleding ontbreekt ook niet! Het mooie is dat de hele collectie goed met elkaar te combineren is. Ik kan het hier heel gedetailleerd gaan beschrijven, maar in dit geval werken foto’s beter, toch ;).  Natuurlijk heb ik niet alles gefotografeerd, voor de gehele collectie wil ik je verwijzen naar het lookbook van Tom-Du.

Girls

Boys

Voordelen Tom-Du

Tom- Du heeft een aantal mooie pluspunten, die ik toch even wil noemen of extra wil benadrukken

 • Tom Du heeft alles in eigen beheer, van ontwerp tot inpakken. Ze hebben een eigen fabriek in Turkije en kunnen hierdoor ook tijdig inspringen op verkooptoppers. Je zult nooit ‘mis grijpen’, hooguit even geduld moeten hebben.
 • Je kunt de kleding voelen en zien.
 • Advies van een ervaren consulente.
 • Maak een wishlist en de consulente neemt ‘jouw items’ mee naar de betreffende party. Zo heb je zeker wat je wilde heben. Mocht het toch niet zijn wat je verwacht had dan verplicht de wishlist je absoluut niet tot kopen.
 • Ruilen is geen probleem! Mocht er enige twijfel aan de kwaliteit zijn van een bepaald item dan is Tom-Du niet de flauwste, je krijgt een nieuwe. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit merk.
 • Een gezellig avondje waar het sociale aspect van een vriendinnenavond gecombineerd wordt met het kopen van je kinderkleding. Welke mama houdt er nu niet van een beetje multitasken?!
 • Meer dan 180 consulentes werkzaam in NL en enkele zelfs in België. Altijd wel iemand in jouw regio dus!

En hier lopen ze niet mee te koop, maar is zeker een vermelding waard… Alle restanten aan het einde van een verkoopseizoen worden geschonken aan Roemeense weeshuizen.

Shoppen maar!

Los van de leuke meet & greet het team van Tom-Du, de dames van PR4KIDS en natuurlijk de andere mamabloggers die aanwezig waren bij het event kregen wij nog een extra’tje….we mochten shoppen, whaaaaa. Ik heb een super leuk zomerjurkje voor Julie besteld en een gaaf shirt voor James. De meiden- en jongenscollectie sluit leuk op elkaar aan. Ik zie een matchende broer en zus alweer op de foto staan haha.

Zin in de zomer! Zin in de zomer!

Zelf een thuisparty boeken?

Heb ik je enthousiast gemaakt en denk je, ik wil het Tom-Du feestje ook wel eens meemaken…  Je kunt eenvoudig een party boeken via de website van Tom-Du. De nadruk ligt op écht op een gezellige avond en niet op ‘je moet iets kopen’. Al zou ik het heel knap vinden als je met lege handen de deur uitloopt haha. De gastvrouw ontvangt een leuk voordeel, maar stelt daarvoor natuurlijk wel haar huis ter beschikking en zorgt voor een hapje en drankje.

Even op een rijtje

 • Nodig gasten uit (bijvoorbeeld je buren, vriendinnen, moeders van school, familie etc.)
 • Bepaal de datum en tijd zelf. Het is vaak ‘s avonds, maar overdag kan natuurlijk ook.
 • Betalingen worden door de consulente tijdens de party afgehandeld. Je hebt hier als gastvrouw dus geen omkijken naar.
 • Als bedankje krijg je als gastvrouw je zelf uitgekozen kleding cadeau met een waarde die afhangt van de omzet van de party. Je korting kan oplopen tot€75,-.
 • Enkele dagen na de thuisparty wordt de kleding van al je gasten bij jou thuisbezorgd.
 • Ruilen gaat verder via de consulente dus daar heb je geen werk aan.
 • De collectie van Tom-Du is verkrijgbaar in de maat 80 t/m 182 met prijzen die variëren van€ 16,95 t/m € 36,95.

Thuis bij Coffee and Kids

Aangezien ik oprecht enthousiast ben over dit merk en de leuke collectie kon ik het niet laten zelf ook een kledingparty te boeken. Deze staat gepland op 22 maart om 20:00u bij mij thuis in Berkel-Enschot. Woon je in de buurt? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor een leuke shopavond bij mij thuis. Neem een vriendin mee of een buurvrouw en dan weet ik zeker dat jullie kids straks ook summer proof zijn. In verband met de organisatie is wel het verzoek om in de reacties even achter te laten of je voornemens bent langs te komen of stuur even een mailtje naar mathilde@coffeeandkids.nl. Thanks!

Zie ik jullie dan?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Wat leuk dat jij zelf ook een party geeft Mathilde! Als ik niet zover bij je vandaan had gewoond was ik zeker gekomen!

  1. HI Kelly,

   Ja, dat was zeker gezellig geweest 😉

   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1